Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egyenesen rettegek tőle?
Végül is én majdnem sikítottam, úgy fájt, de igazad van, kamuzz csak.
Ha kicsit is szerencsétlen vagy, akkor a párod kvázi megerőszakol - bár megérdemelnéd, mert hazudsz.
Talán oldani fogja a gátlásaidat, ha beleolvasol egy hasonló kérdésre adott válaszomba. Szerintem hasznos infókat találsz, ha beírod a Szexualitás kategória keresőjébe, hogy:
tapasztaltak szerint
Először is tisztázzunk valamit! Az, hogy valaki 23 évesen szűz, annyira nem gáz, hogy inkább erény. De tegyük fel, hogy nem tudlak erről meggyőzni, és te továbbra is gáznak érzed. Mi a fäszt érdekel, ha más elítél ezért, vagy bármi másért. Ha valakinek problémája van veled, az az ő problémája, nem a tiéd.
Olyan ostobaságon meg semmiképp ne törd az okos kis buksi fejecskédet, hogy nem mondod meg a srácnak. Az egyik legjobb fokmérő az, hogy hogyan viselkedik az első alkalommal. Oda tud-e kellőképpen figyelni, óvatos-e, átérzi-e a benned élő feszültséget, stb., vagy csak a saját élvezetével törődik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!