Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Barátságbó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Barátságból szerelem?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel gyerekorunk óta barátok vagyunk. Nagyon jó volt a kapcsolatunk de így 1-2 évre "megszakadt" ez a barátság, mert olyan társaságba került akik megváltoztatták őt.1-2 napja ismét dumálni kezdtünk msn-en, és azt mondta hogy sokat változtam..először kerülgette a dolgot de aztán kibökte hogy bejövök neki és hogy persze nem vár el tőlem semmit. Azóta ezen jár az gyam szinte mindíg :S

van amikor arra gondolok miylen jó lenne vele járni de utána feljönnek bennem ezek a "mivan ha..." kérdések. Nem tudok vele mit kezdeni. A másik meg az hogyha azt modnat hogy nem vár el tőlem semmit az egyenlő azzal hogy nem akar velem járni?! :-O Nagyon bírom őt belsőleg és külsőre sem rossz, de nem akarom elveszíteni ezt az újra kezdődő barátságot...

én 13/L ő 14/F

2010. ápr. 12. 16:34
 1/5 Beviz Elek ***** válasza:
A nem vár el semmit, szerintem arra vonatkozik, hogy nem várja, hogy egyből a karjaiba ugorj. Szerintem mindenféleképpen szeretne valamit. :)
2010. ápr. 12. 16:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is:D tuti akar valamit csak nem vár semmit amivel megzavarhat:/
2010. ápr. 12. 16:39
 3/5 A kérdező kommentje:
kezdeményezzek?:/
2010. ápr. 12. 17:18
 4/5 anonim ***** válasza:

igen! kezdeményezz!

azért írta, hogy nem vár el semmit, mert ha nem jön be neked, akkor nem fog nyomulni; szóval ő többet akar, de ha te nem akarsz többet tőle, akkor maradjon meg a barátság!

tudom mert én is így vagyok az egyik lánybarátommal és azóta is jóban vagyunk, sőt sokkal jobban...:D

2010. ápr. 12. 17:40
 5/5 anonim ***** válasza:

15/F (15 és fél:P)

az előző...

2010. ápr. 12. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!