Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyeneket kik pénzelik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyeneket kik pénzelik?

Figyelt kérdés

[link]

Kimondottan szépnek sem monanám. Igaz karcsú, de az arcán két vödör diszperit van mindig, valamiért. Van már egy gyereke is ahogy nézem. Dolgozni gondolom egy pecet sem nagyon dolgozott. Meg ki sem nézem az ilyenekből, hogy valamit meg tudnak csinálni. Mégis valakik szemmel láthatóan jól kitömik őket. Ők meg csak mutogatják magukat a neten . Nem értem ezt az egész jelenséget. Mire jó(k) ez(ek)? Férfi vagyok, még mielőt az lenne, hogy csak gy irigykedő lányka lennék.

2016. jún. 13. 12:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
De akkor nem csináltatta volna fel magát. Ez nem ku*rva hanem egy kitartott, eltartott nő.
2016. jún. 13. 13:49
 12/19 anonim ***** válasza:

Sose értettem, hogy ezzel az "öreg és/vagy pénzes pasi, kitartott, szép nő"-kombóval tulajdonképpen mi bajotok van. A nőnek lóvé kell és életszínvonal, a pasinak szép, fiatal nő, hamvas punci, és persze a nővel járó presztízs. Mindkettő azt adja, amije van/amit tud, és azt kapja, amije nincs/amit akar.

Egyszerű üzlet, mindenki boldog. Mi ebben olyan k.baszott nagy probléma, amit ennyire nem tud bevenni a gyomrotok? Azt hiszitek, a pasi nincsen képben, átverik szegényt, vagy mi? x) Francokat, röhögve, hármasával veszi az ilyen nőket. Teljes mértékben tisztában van azzal, hogy a pénzének köszönheti a nőjét/nőit, és nem is lát ebben problémát. Akkor Titeket miért zavar?

Mert így tudatlanul csak arra tudok tippelni, hogy az fortyog magában az ilyenek láttán, aki nem teheti meg, hogy ilyen nőt vegyen magának.

...

2016. jún. 13. 14:47
 13/19 anonim ***** válasza:
94%
Senki nem ismeri, miért ítélkeztek? Én sem ismerem, de ismerek hasonló nőket, akik a saját pénzükből élnek ilyen jól. Lehet hogy nem látszik rajtuk de van eszük és saját vállalkozásuk is már ami jól megy. Olyat is ismerek aki modell, statiszta, színészkedik is, abból él, nem pénzeli senki és főleg nem rbanc. Manapság mindenkit rbancnak neveznek már aki szebb vagy másabb mint az átlag, vagy ha pénze van... de mi jogon? És mi van ha a szülei pénzén él, mert megtehetik, gazdagok? Kinek van ehhez is köze? Ha nekik így jó akkor mi a baj?
2016. jún. 13. 14:47
 14/19 anonim ***** válasza:

mindegy hogy nem vagy nő, így is beszélhet belőled az irigység kérdező...

bírom ezt a rosszindulatot és arroganciát... jól néz ki egy nő, ezért már rbanc, kitartott, buta. voltak olyan képek amik alapján modellkedhet pl, voltak edzőtermi képek is, tehát lehet ez is a foglalkozása... de egyébként sincs semmi közötök hozzá, hogy ki, miért, és mennyi pénzt ad neki. ordít rólatok az irigység.

ha gyerekem lenne én is mindent a segge alá raknék, hogy jó legyen neki. mert mi mást kezdenék a pénzemmel, ha elsősorban nem a gyerekemnek adnék meg mindent?

a szerelmemnek is megvennék mindent, ha annyit keresnék hogy minden vágyát teljesíthetem, elvégre szeretem...

egyébként több képen is rajta volt egy barna hajú, jól karbantartott férfi, aki lehet a férje. az is ugyanolyan kaliberű volt, mint a nő, nem valami tata...

2016. jún. 13. 15:01
 15/19 A kérdező kommentje:
Engem taszítanak az ilyen nők, szóval véletlenül sincs szó arról, hogy irigy lennék arra akinek ilyen van. Teszít kinézetre is, ez egy dolog. De taszít viselkedés szempontjából is (mármint ez a magamutogatás amit látok belőle, mert ugye amúgy nem ismerem). Ez nem irigység nálam. Talán azért van ez, mert ellenkezik azzal a képpel ami bennnem él a normális nekem tetsző női viselkedéstől. Nem bírálni szeretném, ha ő így boldog és más is boldog vele, felőlem legyen. Semmi közöm, hozzá, hogy mit csinálnak. Csak mint jelenség nekem fura ez. Fura az, hogy valakiknek ez kell. Tehán nem szapulni, irigykedni, lehúzni akarok csak választ keresni arra, hogy ez miért jó.
2016. jún. 13. 15:18
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Mert élvezhetik,miért ne posztolnák ki.

Jól teszik,irigység szagot érzek.

Miért milyennek kellene lennie egy nőnek szerinted?

Üljön otthon vagy menjen a Balatonra pufajkába?

Szerintem meg pont,hogy igazik nők,sokat dolgoznak ők ezért hidd el,két hetente fodrász,heti 4 edzés fixpontos diétával,hogy szexy legyen.

Az a bajod,hogy igényes?Ne nézd őket,nekem például jó érzés rájuk nézni mert utcán csak szürke egér miki egeres tornacipős gusztustalan nőket látok,jah és felveszi a test pólót amiből fittyen a háj. Undorító.

Én rajtuk röhögök párommal,hogy a mai nők 90%-a mekkora egy ízléstelen szürke egér.

2016. jún. 13. 15:36
 17/19 A kérdező kommentje:
Sosem tetszettek a barbie babára hasonlító nők. És rajtuk kívül nem csak olyanok léteznek akiknek a pólója alól kibuggyan a háj.
2016. jún. 13. 16:02
 18/19 anonim ***** válasza:
60%

47%-os, szerintem sok ember meg azon röhög hogy vannak ennyire felszínes, egysíkú hülyék mint ti.

Azért viccesek az ilyen kapcsolatok, mert bármi is történne egyikőtökkel, másik úgy húzna el mellőle mint a szél, mert már nem férne bele a csilli villi sznob kis világába. Komolyan a magadfajta meg a "párod" gyanítom nem is egymást szeretitek, magatokba vagytok belb.zulva csak kell egy klón aki olyan mint ti. Ti egymás küllemét szeretitek, meg a sok giccs márkát amit viseltek. Miért is kell neked? Mert heti 4x edz, meg tudom is én milyen diétát tart? Ejha..Gondolom ő is hasonló okokból van veled, de ha történne valami pl pénzügyi válság, életed értelme, álmaid nője úgy dobbantana el mellőled hogy ihaj csuhaj :) Mert nektek ennyiből áll a "szerelem", mint valami trófea aki mellett lehet villogni.

Lehet sok a szürke tucatcsaj, de gyanítom minőségibb a párkapcsolata mint a tiéd, akinek emberséghez annyi köze van mint Makónak Jeruzsálemhez :)

Ez a Balcsis beszólás meg...ajhh annyira kellett mint egy falat kenyér mi, hogy mennyivel több vagy mint az átlag. Húzzál már innen máshova trollkodni, hülye kis sznob, de előbb köpd magad szembe a tükörbe, annyit érsz pont. Felül csillogás és pénz alatta meg minden rohad..ennyi a véleményem a fajtádról :)))

2016. jún. 13. 17:45
 19/19 anonim ***** válasza:
60%

16-os, áruld már el mi dolgozni való van abban ha beül 2 hetente egy fodrászhoz? Ez nem igényesség, ez már pénz kérdése, mint pl a kondizás is megfelelő kiegészítőkkel...Érdekes fogalmaid vannak az igazi nőről.

Amúgy nem unod még itt osztani az észt nap mint nap a full márkás,sznob agymenéseiddel? Már nekem is unalmas.

2016. jún. 14. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!