Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Nektek melyik luxusóra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek melyik luxusóra márka órája jön be egy férfin nagyon?

Figyelt kérdés
Rolex, Breitling, Daniel Roth, Bvlgari, vagy más?
2016. jún. 12. 15:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Őszintén? Észre se veszem, hogy egy pasin egyáltalán van-e óra. Konkrétan egyetlen férfi ismerősömről sem tudnám feidézni, hogy hord-e órát, és ha igen, milyet.
2016. jún. 12. 16:02
 2/9 anonim ***** válasza:

Azt sem tudom, hogy milyen márkák vannak.

Felőlem aztán kínai szilikonóra is lehet a kezén.

2016. jún. 12. 16:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Breitling a tuti. ;)
2016. jún. 12. 16:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Akivel most ismerkedek, órát sem hord. :DD
2016. jún. 12. 16:21
 5/9 anonim ***** válasza:

A ferjem oramanias, igyhat van egy Hublot-ja ami nagyon bejon, egy Breitling-je ami kevesbe jon be, es ket Tag Hauer (ami sztem nem luxus ora, de ez ugye relativ).

Szoval a Breitoing-bol nagyon keves az ami tetszik, de a Hublot-ot nagyon szeretem:-)

2016. jún. 12. 16:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Fel se tűnik, ha óra van a kezén.. a tudásom a márkák terén pedig addig terjed, hogy magamtól fel tudom sorolni, hogy Rolex.

Most így leírva, ja, hallottam már őket, de magamtól felsorolni se tudnék egynél többet.

2016. jún. 12. 16:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is csak a Rolex-et ismerem.

Remélem ezzel érzékelhető, hogy mennyire érdekel...

2016. jún. 12. 16:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Én sem olyan körökben nőttem fel, hogy lenne fogalmam a luxusórákról. Annyit állapítok meg ezzel kapcsolatban néha, hogy mennyire gáz, hogy néhány pasi egy féltenyérnyi órával a karján villog. A finomabb, stílusosabb órák tetszenek.
2016. jún. 12. 18:23
 9/9 anonim ***** válasza:

fel sem tűnik, de megállapítani sem tudnám a márkáját, ha fel is tűnne egy óra.

ha pénzéhes piccsek jönnek be, szerintem nekik mindegy, csak jó drága legyen :D bár nem értem, miért kérdeznél itt bármi ilyesmit, nem ilyen körök fordulnak meg a gyiken :D

2016. jún. 12. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!