Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Végre szerelmes vagyok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végre szerelmes vagyok egy olyan személybe aki szép, rendes, kedves es megbecsül, de szüleim nem szeretik mert alacsony (kb akkora mint en) es elég szegényes családból származik. Ti mit tennének?

Figyelt kérdés
19/L
2016. jún. 12. 13:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
44%
Mi köze lenne a barátodnak a te egyetemedhez? Csak ámulok és bámulok (és szégyenkezek a női nem miatt) ha ez valódi kérdés.
2016. jún. 12. 13:54
 12/23 A kérdező kommentje:
Meg iskolába járok,es szüleim fizetnek mindent ez a baj
2016. jún. 12. 13:55
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha a szülei fizetik az egyetemet, akkor maximum annyit várhatnak el, hogy vegye komolyan, de a párválasztásába bunkóság lenne ilyen indokból beleszólni.
2016. jún. 12. 13:55
 14/23 A kérdező kommentje:
Azert mert ha barátommal maradok lehet szüleim azt mondjak hogy akkor költozzek el es fizessen magamnak az egyetemet.Es mivel nem dolgozok (es egyetem mellett nem is tudnak) nincs ki fizesse,természetesen en sem várnám el hogy a barátom fizesse.
2016. jún. 12. 13:57
 15/23 A kérdező kommentje:
10-es pont ugy van ahogy írtad :)
2016. jún. 12. 14:00
 16/23 anonim ***** válasza:
77%
Ebből a logikából sem jön, hogy akkor a pasas fizet.
2016. jún. 12. 14:02
 17/23 anonim ***** válasza:
12%
A szüleid pénzéhesek és zsarolnak,ami meg bűncselekmény. Persze nem kötelező 19 évesen már eltartaniuk,ez is igaz,szóval így elég necces a helyzet.Amúgy én megértem,hogy zavar,hogy nem szeretik,sok kapcsolat ment már tönkre azért,mert a szülőknek nem tetszett a gyerekük párja. Tanácsot nem nagyon tudok adni,de remélem megoldódik a dolog valahogy.
2016. jún. 12. 14:03
 18/23 anonim ***** válasza:
62%

Igazi zsaroló szüleid vannak, kérdező. Biztosítják neked az anyagiakat a tanuláshoz, cserébe nem hozhatsz döntést a saját életedben.

Holott az utóbbi nem feltétele az előbbinek. Itt az ideje, hogy megpróbálj érzelmileg minél jobban függetlenedni tőlük. Egyébként ha fontos nekik a továbbtanulásod, akkor nem fogják megvonni a támogatást, ez csak eszköz arra, hogy zsaroljanak.

Nem kell ennyire f.sni tőlük, felnőtt ember vagy, jogod van úgy élni az életedet, ahogy neked jó, azzal lenni, akit te szeretsz és nem azzal, aki szerintük neked megfelel.

Az meg baromság, hogy egyetem mellett nem lehet dolgozni. Ezt is a szüleid verték beléd? Én kollégiumban laktam az egyetemi évek alatt és szinte nem ismertem olyan embert, aki soha nem dolgozott volna a tanulás mellett. Te is fogsz tudni dolgozni, ha szeretnél.

2016. jún. 12. 14:05
 19/23 A kérdező kommentje:
Igazság szerint őket nem is nagyon érdekli hogy szeretnek tovább tanulni,azt mondtak magamnak tanulok nem nekik.Ha en szülő lennék es a gyerekem egyetemre szeretne menni támogatnám.
2016. jún. 12. 14:13
 20/23 anonim ***** válasza:
19%
"szüleim fizetnek mindent ez a baj" - Ezt mondd annak aki gyenge anyagi helyzete miatt nem tudott továbbtanulni de ne hajolj majd el a pofon elől.
2016. jún. 12. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!