Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Volt már olyan, hogy végignéztétek, hogy egy lány kakil?

Figyelt kérdés
Mondjuk barátnővel, vagy havernővel együtt mentetek be a WC-re, vagy ilyenek.
2010. ápr. 12. 14:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
néha megnézem ahogy a havernőm sz@rik.
2010. ápr. 12. 14:29
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Persze, egy konkrét cifrafosást is végighallgattam már. Szerinted kit érdekelnek a másik anyagcseretermékei. Engem nem az tuti. Mindenki szarjon egyedül, legalább a budin hagyjanak egyedül már!
2010. ápr. 12. 14:30
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
bakker...
2010. ápr. 12. 14:31
 4/12 anonim ***** válasza:
62%
Ugyan lány vagyok, de nálunk ez szigorúan tabu kategória. Együtt élünk, de még csak nem is pukizunk egymás előtt.
2010. ápr. 12. 14:34
 5/12 anonim ***** válasza:
72%

mivel egybe van a fürdő a wc-vel,ezért volt már rá példa...én is őt,ő is engem...

inkább nézze végig a másik,mint hogy nadrágba menjen:D

2010. ápr. 12. 14:39
 6/12 anonim válasza:
100%
Nő vagyok, de van, h lát a pasim... Tök semleges szitu, dumálunk, én kimegyek, ő is jön... Úgy kezeljük, mint bármilyen más élettani folyamatot :) Eleinte nekem is fura volt, de már megszoktam :)
2010. ápr. 12. 14:48
 7/12 anonim ***** válasza:
60%
Nem volt és nem is lesz! Szerintünk ez kizárólag a saját magunk ügye,nem nézném végig,és én sem engedném,hogy nézzenek!
2010. ápr. 12. 16:50
 8/12 anonim ***** válasza:
Én szívesen megnézném!
2010. ápr. 26. 21:10
 9/12 anonim ***** válasza:

Én is szivesen megnézném,méghozzá akkor, amikor pl.kint vagyunk egy erdőben,és neki könnyitenie kell magán. Megkérdezném hogy mögéállhatnék-e,és széthúzhatnám-e a popót amig ő tevékenykedik.Egy kivánatos nő mindenhol szép,még ott alul is!

Az ánuszrózsa kitágulása izgi látvány!

(a Humorharoldokat megelőzendő,először meginterjúvolnám a kedvesem nem vékonyfo...s lesz-e )

Egymás hátsó felének nézegetését javasolja egy szexuális orvosi könyv is.Vagyis,a párkapcsolatok ellaposodása ellen,javasolja hogy pl.szerepjátékot csináljunk doktorosat,doktornőset,igy felváltva vizsgáljuk meg egymás nemiszervét és ánuszát.

2010. máj. 24. 19:28
 10/12 anonim ***** válasza:

14:29

Olyankor az ánuszát is nézheted?

2010. jún. 12. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!