Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a férfi vajon pusztán a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a férfi vajon pusztán a kinézete segítségével megszerezhetne minden nőt?

Figyelt kérdés
[link]
2016. jún. 11. 15:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
43%
Nekem pl nem jön be,vmiért azt gondolom h ha megszólalna,csalódás lenne.Fura.
2016. jún. 11. 16:21
 12/24 anonim ***** válasza:
43%
Nekem egyáltalán nem jön be.......
2016. jún. 11. 16:28
 13/24 anonim ***** válasza:
43%
Nagyon nem!!!
2016. jún. 11. 16:31
 14/24 anonim ***** válasza:
43%

8:

NEM MINDEN NŐT. DE RENGETEG NŐT IGEN.

Ha akarja, akkor ez a srác tényleg minden héten (sőt, gyakrabban) más nővel alhat.

A nők pedig ne felejtsd el hogy válogatósabbak egy kicsivel, mint a férfiak. Itt is mennyi nő írta, hogy ez a srác nem jön be neki. Persze mondom, ez a srác tényleg hetente mással alhatna folyamatosan, de attól még nem minden nőt kaphatna meg.

2016. jún. 11. 16:40
 15/24 anonim ***** válasza:
59%
Nő vagyok,és soha nem tetszettek az ilyen csávók,és ez most sem változott!Nem jön be a gyerek
2016. jún. 11. 17:15
 16/24 anonim ***** válasza:
75%

vannak igények?

lehet aki nekem bejön az szerinted sokkal rondább :D az, hogy ez a pasi nem jön be nem azt jelenti hogy csak nála jobb (bár ezt ki mondja meg?) modellekkel randiznék..

2016. jún. 11. 17:22
 17/24 anonim ***** válasza:
63%

16:

Hogy egy pasi milyen jóképű nem attól függ hogy hozzád odamegy és neked bejön-e.

Hanem hogy két pasi odamegy 100 csajhoz és melyik az, amelyik több csajnak tetszik. Ez alapján dől el ki néz ki jobban.

2016. jún. 11. 17:30
 18/24 anonim ***** válasza:
53%

oké, de ez csak a ti mércétek...

hiába néz ki jól pl david beckham, ha velem akarna összejönni (tekintsünk el attól hogy ez mennyire reális) nem menne semmire, mert nekem nem tetszik... szerintem ez az ami számít, nem az, hogy x emberből mennyinek jön be valaki.

el kéne felejteni ezt a jó pasi, jó csaj mércét, és arra koncentrálni hogy aki nektek kell/akinek ti kelletek az mennyire néz ki jól.

2016. jún. 11. 20:06
 19/24 anonim ***** válasza:

18:

De az ismerkedés a nagy számok törvényéről szól. David Beckham odamenne 100 nőhöz (oda is ment már biztos) és abból mondjuk 40-60-80 (valamennyi ilyen nagyságrendű) szívesen lefekszik vele. Te mondjuk azok között vagy, akik nem. De David ezt nem fogja a szívére venni. Megy tovább, mert tudja hogy a következő 5 csajból akit megszólít, úgy is lesz olyan aki elmegy vele.

Ezután ott van egy csúnya srác, őt is elutasítod, de őt még 100-ból 98 nő szintén elutasítja.

És férfi szemből így néz ki a valóság. (Mármint nem a csúnya srácos, hanem az egész, Beckhamet is beleértve) Mivel a férfiak kezdeményeznek, nekik így kell nézniük a világot ebben, hogy hány nőhöz kell odamenniük, mire sikerük lesz. Az elutasítás benne van a pakliban. A nők döntenek, még Beckhamnél is.

2016. jún. 12. 12:29
 20/24 Titusztitusz ***** válasza:
Szegény nőket csak sajnálni tudom, akiket egy ILYEN figura "csak pusztán a kinézetével" meg tud szerezni...(Az előbb megmutattam a fotót a nejemnek, és borzadva fordította el az arcát..."Hát ez úgy néz ki mint egy majom"...Ezt mondta a képre...)
2016. jún. 12. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!