Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfinak melyik illat?
Ez elég bonyolult még ha férfi is az illető. Vagy csak én vagyok túl körülményes.
Dezodor kell vagy parfüm? Ha annyit mond az ember, hogy axe még az is elég tág fogalom. Van tényleg pár ami jó de van közte olyan is amit nem birok elviselni.
Parfümökbe meg inkább ne is menjünk bele :-D De ha szerencséd van és nem olyan kényes mint én, akkor válasz egy neked tetszőt és biztos neki is jó lesz.
Szerintem menj el egy drogériába, pl rossman, dm vagy ilyesmi. Vegyél pár mintát, majd figyeld meg hogy pár óra elteltével mennyire érződik még. Vannak finom illatok azok között is, amik 1-2 óra alatt elillannak és vannak tartósabb illatok. Még én sem ismerem túlzottan a dolgokat.
Ami amúgy jó szerintem: Diesel parfümök és szerintem megfizethető árban vannak. Esetleg David Backham, bár talán az drágább. De fogsz látni még sok mást is különböző kategóriákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!