Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfinak melyik illat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfinak melyik illat?

Figyelt kérdés
STR8, Old spice (ez utóbbit tudom szereti). Páromnak szülinapra kellene és nem tudok dönteni, adjatok ötleteket :)
2016. jún. 11. 08:56
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jártas a férfi illatokban. Avonnak voltak még jók csak nem jött volna meg időben.
2016. jún. 11. 08:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Axe
2016. jún. 11. 08:59
 3/7 Estienne ***** válasza:

Ez elég bonyolult még ha férfi is az illető. Vagy csak én vagyok túl körülményes.

Dezodor kell vagy parfüm? Ha annyit mond az ember, hogy axe még az is elég tág fogalom. Van tényleg pár ami jó de van közte olyan is amit nem birok elviselni.

Parfümökbe meg inkább ne is menjünk bele :-D De ha szerencséd van és nem olyan kényes mint én, akkor válasz egy neked tetszőt és biztos neki is jó lesz.

2016. jún. 11. 09:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Parfüm kellene és ő is egy kicsik igényesebb a választást illetően.
2016. jún. 11. 09:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Fekete STR8, nem lehet vele melléfogni szerintem
2016. jún. 11. 10:01
 6/7 anonim ***** válasza:
55%
Akkor leegyszerüsítem. A drágábbat.
2016. jún. 11. 10:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el egy drogériába, pl rossman, dm vagy ilyesmi. Vegyél pár mintát, majd figyeld meg hogy pár óra elteltével mennyire érződik még. Vannak finom illatok azok között is, amik 1-2 óra alatt elillannak és vannak tartósabb illatok. Még én sem ismerem túlzottan a dolgokat.

Ami amúgy jó szerintem: Diesel parfümök és szerintem megfizethető árban vannak. Esetleg David Backham, bár talán az drágább. De fogsz látni még sok mást is különböző kategóriákban.

2016. jún. 11. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!