Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony, pici csajok nektek mennyire jönnek be a magasabb 180 centi körüli pasik?
én vagyok az 1. válaszoló, és nem vagyok alacsony férfi, hanem egy pici, alacsony nő. És úgy igaz, ahogy írom. Nem keresem a magas férfiakat ismerkedési szempontból, egyáltalán nem, de ha az élet úgy hozza, hogy szerelmes leszek egy ilyenbe, nyilván mindent felülír. Én 157 cm vagyok, volt párom 160, a bátyja 158- és ex-sógornőm is ilyen 157, mint én. Mind a négyen ekkorák voltunk, és ez így volt természetes. A többi pasim picit magasabb volt, de csak picit, de az egyik osztálytárs, a másik edzsétárs volt, és huszad rangú volt a magasságuk, mert egy alapos megismerés előzte meg az együttlétet.
Egyetlen olyan ismerősöm van, aki nálam alacsonyabb lány és 180-as pasi, és visszatetsző nekem rájuk nézni, de tudom, hogy nagyon szeretik egymást, én is őket így, de mindig röhögnöm kell rajtuk kb., nem annyira néznek ki jól együtt.
13: szerintem nem irigységből. :D
Anno amikor először megláttam magunkat a párommal egy kirakatüvegben, engem is elkapott a nevetés. Egyszerűen gázul nézünk ki egymás mellett kézenfogva. A törpe és az óriás. Tényleg vicces. :)
Nem irigységből, hanem ez a természetes reakcióm. A lány a hóna alatt áll a pasinak, vicces és kész. De imádom őket, és a lány gyönyörű, a pasi meg csak átlagos. Az én alacsony pasim szebb volt, mint ez a magas:-)
Én 157 cm-mel nem akarok 167 fölötti pasit majd, (most semmilyet sem akarok.)
Ez most mi akart lenni?
Ne gondold azt, hogy a magas pasiknak nagyobb a fas.uk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!