Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a mai 15-17 éves csajok elvannak szállva maguktól?
az elszállt csajokat is meg lehet dugni szal tökmind1 =)
16/F
Nekem adhatnának egy kis elszállok magamtól hozzáállást mert most hányok magamtól van..
19/L
mai 16 éves csaj vok és még szűz, ami sztem nem ciki, egyszerűen nem volt még olyan pasi aki megérdemelt volna.Nem vok kétségbe esve sem. Kapcsolataim voltak, de annyit is értek, ami meg komolyabb volt.......hát annak is vége lett, még most is fájó pont, de akkor sem adtam oda magam.
de egyébként szted nem normális, de ha belegondolsz az a normális amit a legtöbben csinálnak és mivel nagytöbbség téll cikinek tartja, ezért inkább rám mondható h nem vok normális(de jó értelemben)
Kivételek szinte mindig vannak.
(Utolsó voltam.)
21:09 vagyok. nem vagyok elkényeztetve, örülök, hogy kajára meg áramra futja a családomnak 1 hónapban :D azért vagyok néha kicsit elszállva magamtól, mert jólérzem magam a bőrömben, és végre tudom élvezni az életem :P akinek ez probléma, az meg bekaphatja :D
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!