Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti melyiket választanátok, ha muszáj lenne valamelyiket?
Figyelt kérdés
1. Egy nagyon szép, párductestű lány, akivel rossz a szex. Lusta, béna, semmire sem hajlandó.
2. Egy dagadt lány hurkás hassal, amorf testtel és hatalmas lógó mellekkel, aki szenzációs dolgokat tud az ágyban, bárhova engedi és minden kérést tökéletesen teljesít és mindezt élvezettel
3 Egy fiús kinézetű lány rövid hajjal, lapos mellekkel, szőrösen, aki olyan szürkébb, jellegtelen, de azért élvezhető átlagot produkál az ágyban.
2016. jún. 5. 23:48
11/24 anonim válasza:
Tényleg nem.
Az alapján választottam,hogy melyik a legjobb az ágyban. (A leírás szerint.)
13/24 anonim válasza:
az 1-est mivel én is rossz vagyok az ágyban....ha jobb lennék egy idő múlva talán 3-asra mennék át
14/24 anonim válasza:
Nem csalás kérdező, az első esetben csak türelem kérdése az egész :DD. A fiús lányok nekem alapban nem jönnek be, a ducikhoz meg szimplán nem tudok fizikailag vonzódni.
15/24 anonim válasza:
Inkább gyertyába állok az ágyamon a falnál és magamra verem, minthogy ilyenekkel háljak. :]
16/24 A kérdező kommentje:
12-es
Nem, én is srác vagyok :)
Egyszerűen elgondolkodtam ezen a kérdésen.
2016. jún. 6. 00:27
17/24 anonim válasza:
Mivel a kérdés főként dugásra asszociál így az első lányt. Dugáshoz vonzalom kell. Ahhoz meg kell, hogy tetszen. És a másik kettő így elképzelve nem nagyon tetszik. Bár dagiból, duciból is akad olyan amelyik elfogadható egy dugás erejéig, akár kettőig. De nem egy ilyen jó fajta ducit képzeltem, mert az ritka és nehezen jut eszembe. Hosszú távon amúgy sem tudom elképzelni. A fiús rövid hajtól meg kiráz a hideg, főleg még egy piercinggel az orrában.
18/24 anonim válasza:
bárhova engedi = bárhol pinát hajtogathatsz rajta?
19/24 anonim válasza:
Ostoba, értelmetlen kérdés, mivel nem muszáj ezek közül választani.
20/24 anonim válasza:
Egyiket sem. Miert akarnek olyan emberrel lenni akirol igy gondolkozom? Ha valaki koverebb es vele vagyok valoszinu azt is szeretem benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!