Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől olyan vonzó nő Emma Watson?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől olyan vonzó nő Emma Watson?

Figyelt kérdés
Emma Stone-t még megértem, mert a külseje mellé vicces, Megan Fox-nak van egy szexi kisugárzása, de Emma Watson? Külsőre (szerintem) nem valami extra azért, emellett meg nem tudom, hogy mi vonzót látnak benne, ami miatt annyira jó nőnek tartják sokan.
2016. jún. 5. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön be, annál inkább Alicia Vikander és Shailene Woodley.
2016. jún. 5. 18:58
 2/6 Kenzo Tenma ***** válasza:
100%
Aki jó nőnek tartja, annak más az ízlése, mint neked.
2016. jún. 5. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
Csak a hírneve miatt vannak annyira oda érte. Én minden nap látok nála sokkal jobb nőket az utcán.
2016. jún. 5. 19:04
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

Én a Palvin Barbiért rajongókat nem értem.

Semmi extra nincs rajta és az egekig magasztalják...

Ennyi erővel én is lehetnék modell.

2016. jún. 5. 19:04
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem emma watson és palvin barbi is szép.
2016. jún. 5. 20:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem személy szerint nem tetszik a naplemente, de mégsem állok neki értetlenkedni, hogy mások miért vannak annyira oda érte, mikor a napfelkelte sokkal szebb...

A szépség csak egy illúzió, ha egy embert szépnek tart valaki, nem biztos, hogy mások is annak tartják.

deal with it

2016. jún. 5. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!