Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Az exem zaklat.
Figyelt kérdés
Összejöttem mèg 2013ban vele, 2014ig kint èltünk Belgiumba, gyerek nincs. Aztán rájöttem milyen ember (nem vert, nem megcsalás) erre most nem tèrek ki, de olyan szinten megutáltam hogy nem bírtam elviselni a közelembe, ès úgy jöttem haza hogy szó szerint elszöktem tőle mert erőszakos volt ès nem fogta fel hogy gyűlölöm ès vège a kapcsolatnak. Erre mèg most is hívogat nem vettem fel amint láttam a telszámot hogy ő idejön ès elvisz, mindig ezt mondja. Èn azóta tavaly összeházasodtam a párommal, ès nemrèg született gyerekünk. A mostani párom sajnos nem lehet itt velem mert messze dolgozik ès ritkán jár haza. Nem tudom mit tegyek a zaklatás ès fenyegetèsek ellen. Èn tènyleg fèlek hogy egyszer idejön ès elrabol vagy kárt tesz bennünk mert kèpes rá. Mit csináljak? Normális válaszokat szeretnèk.2016. jún. 5. 12:34
22/22 A kérdező kommentje:
Ezt rendeltem meg most
2016. jún. 5. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!