Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Az exem zaklat.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Az exem zaklat.

Figyelt kérdés
Összejöttem mèg 2013ban vele, 2014ig kint èltünk Belgiumba, gyerek nincs. Aztán rájöttem milyen ember (nem vert, nem megcsalás) erre most nem tèrek ki, de olyan szinten megutáltam hogy nem bírtam elviselni a közelembe, ès úgy jöttem haza hogy szó szerint elszöktem tőle mert erőszakos volt ès nem fogta fel hogy gyűlölöm ès vège a kapcsolatnak. Erre mèg most is hívogat nem vettem fel amint láttam a telszámot hogy ő idejön ès elvisz, mindig ezt mondja. Èn azóta tavaly összeházasodtam a párommal, ès nemrèg született gyerekünk. A mostani párom sajnos nem lehet itt velem mert messze dolgozik ès ritkán jár haza. Nem tudom mit tegyek a zaklatás ès fenyegetèsek ellen. Èn tènyleg fèlek hogy egyszer idejön ès elrabol vagy kárt tesz bennünk mert kèpes rá. Mit csináljak? Normális válaszokat szeretnèk.

2016. jún. 5. 12:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, neked milyen specko szemelyid van amibol cimeket lehet kiolvasni?

Egyebkent meg arulkodo hogy nem valaszolsz szoval szerintem valami vaj van a fuled mogott amiert ez a csavo neha feltunik... ha valakit zaklatok azt nem evente 1 hivassal teszem.

2016. jún. 5. 13:10
 12/22 A kérdező kommentje:
Nen arab meg migráns vagy ilyesmi. Èn kinnt dolgoztam betegápolókènt egy kórházba tehát volt pènzem, a fizetesem. Ès ott találkoztam vele, majd fèl èvre rá összeköltöztünk egy albèrletbe. Ő folyamatosan eljátszotta szerencsejátèkokon a pènzt meg inni kezdett ès amikor akart valamit szó szerint kierőszalolta tőlem (a testisèget) de soha nem ütött meg, ès emiatt megundorodtam tőle, legszivesebben èlve elásnám. Ott hagytam kinnt a munkám nem èrdekelt semmi ès hazacuccoltam mikor nem volt otthon. Már többször el akartam tőle menni mikor kinnt èltünk de nem engedte szó szerint erőszakkal visszatartott. Èn nem iszok soha nem játèkgèpezek meg semmi ilyen hülyesèg. Ő szlovák állampolgár egyèbkènt tehát beszèl magyarul folyèkonyan tisztán. De annyira èrthetetlen hogy nem èrti meg hogy èn nem akarok tőle semmit ès mással vagyok (már akkor is az lett mondva neki hogy fèrjhez mentem mikor nagyon zaklatott) elhitte de őt az se èrdekelte\èrdekli azt mondta akkor is el fog egyszer vinni magával. Namost 1 ève nem üldözött de megint rákezdett ès ma 9x hívott de nem vettük fel a telt. Attól fèlek hogy idetolja a pofáját. Mostmár èrtitek hogy mi van? Egy rohadt papír azaz távolságtartási vègzes nem fogja meghatni
2016. jún. 5. 13:17
 13/22 A kérdező kommentje:
Az irataim a szemèlyi, lakcimkártya vagy bármelyik papiromból amin rajta van a cimem.
2016. jún. 5. 13:19
 14/22 A kérdező kommentje:
Ès mièrt lenne vaj a fülem mögött? Kifogtam egy ilyen vadbarmot ès kèsz. Nem hiszem el hogy senkinek nem volt mèg az èletben dolga ilyen megszálott idiótával. Ès normális válaszokat szeretnèk mert ez a problèmám ès nem tudom mit csináljak ezzel a helyzettel.
2016. jún. 5. 13:21
 15/22 Szergej55 ***** válasza:
100%
Odamenni hozzád 99%-os valószínűséggel nem fog, ennyit egy csepp megnyugtatásként szeretnék rögtön az elején mondani. A fenyegetőzőknek/ zaklatóknak csak sms-ben és interneten van nagy pofája, szemtől szemben nem igazán emberek a gáton. Ha folyton hívogat, akkor nem nagyon van más egyszerű megoldás, mint egy számcsere, aztán találja ki, ha tudja. Addig a számait, amikről keres, tiltogasd le és igyekezz nem nagyon foglalkozni vele, még ha ez nagyon nehéz is.
2016. jún. 5. 13:32
 16/22 A kérdező kommentje:
Több mint 10 ève előfizus èdesanyám ezèrt letiltottam a számot a telefonján. De tènyleg attol fèlek hogy idejön mert kèpes rá, hiszen valamikor csak hazamegy a szüleihez, testvèrihez ès útbavesz engem is közbe. Szó szerint egy megszállott őrült idióta aki nem kèpes felfogni hogy èn uj èletet èlek gyerekem van ès mèg így is kèpes lenne erőszakkal magához kötni ottlakatni magánál holott en teljes szivből utálom es ezt se èrti meg.
2016. jún. 5. 13:39
 17/22 A kérdező kommentje:
Nemrèg mèg rèmálmom is volt vele :( ezalatt a 2 èv alatt vagy 10x álmodtam vele mindenfèle rèmes gonosz dolgokat :'( egyszer fèlek hogy beváltja azigèretèt
2016. jún. 5. 13:42
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

A férjed remélem tud mindenről. Szerintem fontos lenne, hogy a férjed is szépen, de határozottan közölje vele, hogy hagyjon titeket békén.

A telefon dologban nem biztos, hogy csak a simkártyákat váltogatja. Internetről is jöhet a hívás és ott szinte bármilyen külföldi random számnak tűnhet.

Fontos, hogy te is és a férjed is, elmondjátok neki határozottan, hogy fejezze be a zaklatásotokat és hagyjon békén titeket.

Én megfontolnám mindenképpen a rendőrség bevonását. Igen, külföldi állampolgár, de megfenyegetett téged, titeket. És hát ha el akar jutni hozzád, akkor át kell jönnie a határon. Nem tudom mik a törvények erre az esetre, de ha legalább tudnak a dologról a rendőrségen, az nem árthat.

Még egy dolog, ami szerintem a legfontosabb. Készüljetek fel az önvédelemre. Mondtad, hogy bárki bejuthat a lakásodba. Ne éljél rettegésben, de figyelj oda és gondolj a lehetőségekre. Szerezz be otthonra önvédelmi eszközt, nézz utána hogy mi az amit javasolnak. Én azt hiszem, hogy akár még éles lőfegyvert is lehet tartani otthonvédelemre, ha adnak hozzá engedélyt. Biztonságosan tárolva, gyerek véletlenül se férjen hozzá, de ti tudjátok használni ha szükséges. Nem azt mondom, hogy le kell puffantani aki kötekedik veletek, de elég hatásos és elveheti a támadó kedvét. Ha mégsem veszi el a támadó kedvét, akkor lehet használni. Ezt leszámítva szúró vágóeszközök, botok, ilyesmik használatára is gondolj. Nem azt mondom, hogy vadászkéssel járkálj az utcán, de ha éjszaka ajtót nyitnál ismeretlennek, nem árt, ha számítasz meglepetésekre és fel vagy készülve arra, hogy megvédd magad.

Igen, csúnya dolog az erőszak és elítélendő stb... De mint említetted, gyereked is van. Felelős vagy érte. Ha csak magadat kéne védened, akkor is bevethetnél mindent (legális kereteken belül persze, de megkockáztatnám, hogy azon kívül is), hogy megvédd magad. Főleg, ha a gyerekedet is védened kell, akkor tényleg érdemes felkészülnöd. Bármit vess be, hogy adott esetben meg tudd védeni magad és a gyerekedet.

2016. jún. 5. 13:58
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A fèrjem beszèlt nár vele ès azt se èrti meg, pedig már ő is próbálta normális hangnemben, erőszakosan is de nem. Semmi.. Aztán arra járok jövőhèten beszerzek egy pillangókèst. Csak az a gáz ha leszúrom vagy hasonló akkor mèg engem fognak lecsukni. A gyerekèr ezt is megtennèm ha kell pedig nem vagyok az erőszak hive
2016. jún. 5. 14:10
 20/22 anonim ***** válasza:

Kés, paprikaspray, könnygáz, gázpisztoly. Ezek is használhatóak. Látni kell minden eszköznek a használhatóságát, az előnyeit és a hátrányait. Mindennek vannak korlátai. Érdemes végiggondolni hogy azt amid van, milyen helyzetben tudod használni és milyenben nem tudod. Nem vagyok hozzáértő, de az önvédelem eléggé foglalkoztat. Kérjél bátran tanácsot szakértőktől is.

Kések közül nem tudom mi lehet a megfelelő. Lehet a pillangókés, de érdemes vásárlásnál megérdeklődni, mit javasolnak. Figyelj arra, hogy ha utcára is magaddal viszed, akkor ott szúró-vágóeszközre vannak jogszabályok, hogy min 7 vagy 8 cm lehet csak (érdeklődd meg pontosan). A karambit nevű kés ezen belül van, azaz elvileg legális, mégis brutális sebeket lehet ejteni vele. Remélem nem fog kelleni használnod kést. Lehet már az eszköz és az elszántságod látványa is elveszi a kedvét egy támadónak, de ha mégse, akkor ne feltételezéseken múljon az életed vagy a családod. Ha nem megengedett eszközzel véded meg magad, úgy hogy a támadó életét veszti vagy súlyosan megsérül, akkor annak lehetnek jogi következményei, akár börtön is. De mivel nő vagy és mivel gyereked is van, ezek szerintem lehetnek enyhítő körülmények.

Persze ha lehet ne okozzunk akkora sérülést, amilyenre nincs szükség. De mindenképp tudd megvédeni magad és a gyerekedet. Szerintem a rendőrség is a te oldaladon lenne, de nem tudok az ő nevükben nyilatkozni.

Az ex fickó lehet nem normális, lehet alkohol, drogok vagy gyógyszerek befolyása alatt fog állni. Az ilyen támadó ellen előfordulhat, hogy nem működnek azok az önvédelmi technikák, amik egy "normál támadónál" igen. Erre is készülj fel. Akár az is előfordulhat, hogy tiszta erőből úgy rúgod tökön, hogy felemelkedik a levegőbe, de utána még ugyanúgy jön tovább. Ezért legyél felkészülve arra, hogy adott esetben többet rúgj, vagy más megoldáshoz is folyamodj.

Ne fagyj le és ne kapj sokkot, ha helyzet van.

Ezek most ijesztő és brutális dolgok, amiket felvázoltam. Kívánom, hogy ne legyen rá szükséged, de inkább gondold végig és készülj fel, járj utána és gyakorolj, úgy hogy ne legyen rá szükség, minthogy egyszer olyan helyzetbe kerülj és a támadó elérje a célját.

2016. jún. 5. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!