Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A főnököm furcsán viselkedik vajon mit akarhat?
Pár hónapja dolgozom egy cégnél, irodai munkát végzek. Kezdetben nem is neki dolgoztam, ő intézte így, látásból ismertem. Próbaidős voltam, de elintézte állandó legyek mondván hogy ő és a többi főnöke nagyon jó munkaerőnek tart (ami igaz is, keményen dolgozom, túlórázom is).
Egyébként egy nagyon kedves, megértő, jóindulatú ember, humoros, sose volt velem tiszteletlen vagy bunkó, nem kiabált (az előző főnökeimről nem mondható ez el). Én mint embert nagyon megszerettem és tisztelem, ha hibáztam is türelmes volt, volt olyan is hogy megvédett engem.
Szóval szinte csak jót tudok róla mondani, ilyen főnököt kívánnék mindenkinek.
Viszont furcsán viselkedik olykor. Hol közömbös velem és alig szól hozzám, máskor pedig nagyon kedves, mosolyog, viszont mintha másként is tekintene rám....Miközben dolgozom gyakran bámul, drágámnak vagy édesemnek szólít (nem tudom más kolléganőt is így hív-e megérdeklődöm), lopva megérint miközben elhalad mellettem. Megtalált engem egy közösségi oldalon is de nem írt még nekem csak felvett ismerősnek (és csak engem munkahelyről).
Nem tudom eldönteni, tetszem is neki mint nő és nyomulni akar(na), vagy félreértem?
Mivel a főnököm nem tartanám jó ötletnek a munkahelyi románcot, igazság szerint nekem is tetszene mert egész jól néz ki, bár idősebb nálam, jól tartja magát, jóval fiatalabbnak néz ki. Másik probléma hogy házas ezért se mennék bele.
Nála jobb főnököt nem találnék, sokat köszönhetek neki, amúgy jó ember, csak nem tudom hogy kezeljem ezt, anélkül hogy megbántanám.
Én 27/N, Ő 47/F
Jó régen nem néztem erre a kérdésre. :) Eltelt egy kis idő.
Vannak fejlemények.
Azóta összejöttünk, együtt vagyunk, össze is költöztünk, együtt élünk.
Kiderült az a nő nem is a felesége, hanem élettársa, és nem boldogok ahogy hittem, a képek csalókák voltak. Évek óta csak éltek egymás mellett, de elhidegültek.
Én az elején tartottam vele a távolságot, nem akartam bonyodalmat. De egy céges bulinak hála közelebb kerültünk egymáshoz. Na de nem úgy, még. ;) Utána fokozatosan.
Észérvek ide vagy oda, nem tudtunk megálljt parancsolni az érzelmeinknek. Tényleg tetszettem neki ahogy sejtettem és Ő is nekem, mondta hogy kezdettől fogva. Csak nem tudta hogyan közeledjen. Zavarban érezte magát a korkülönbség miatt, és amiatt mert a főnököm.
De megtört a jég, szeretjük egymást, boldogok vagyunk. <3
Ellentétben jópár korabeli férfival, Ő jól tartja magát, fiatalos, fess, jól öltözött, vonzó, jó illatú....Olyan 10-15 évet simám letagadhatna.
Nagyon vonzódtunk egymáshoz.
Munkahelyen nem tudja senki, nem akarunk rosszindulatú szóbeszéd tárgya lenni. De tudjuk kezelni a helyzetet, senki nem sejt semmit, a munka az munka, külön tudjuk választani, nem volt belőle probléma.
Nagyon boldog vagyok vele. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!