Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy haverom kiakadt, amiért hagyom, hogy a barátnőm barátilag smároljon a meleg barátjával. Vélemények? Lent!
Egy párkapcsolatban élőnek mi szüksége van arra, hogy BÁRKIVEL szájrapusziszkodjon a barátján kívül? Én nő vagyok, és eszembe nem jutna egyik haverommal se ilyet csinálni, akár nő, akár férfi, akár meleg, akár hetero, mert van egy csodálatos párom.
Ha véletlenül félresikerül egy köszönős puszi, nem gáz, nem kell kiakadni, de ezt leszámítva nem tudom elképzelni, hogy ne lenne semmi vonzódás a dologban, hiába "meleg" a pasi. Efelől igen erős kétségeim vannak ezek alapján.
Sztem ez tok oke nekem is van olyan baratom akivel szajrapuszival koszonunk es bucsuzunk,plusz a baratom meg nem is meleg:-))A ferjem jofej es nagyon nyitott es nem zavarja,a baratom felesege is oke a dologgal:-))
Sztem ebben nincs semmi:-)
30/N
Ha a barátom nélkül megyek bulizni meleg, férfi barátaimmal, szokták azt játszani, hogy valamelyikük a pasim, ha valami nem szimpatikus úr startol rám és nem akar leállni. Akkor csókolózunk:D
18L
Hetero vagyok.
Nem fogjátok fel, hogy a szex egyáltalán nincs képben?
Bulikban? Mint a divatleszbik?
Na ez több szempontból is zavarna.
Most világosítson fel valaki! - Ma már a melegek is smárnak csókolóznak csajokkal, nőkkel?
Hát nem azért melegek, hogy a pasikat szeretik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!