Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lyukad ki minden férfi intim/erotikus/szexuális témánál egy tök normálisan kezdődő beszélgetés után?
Nem először tapasztalom, hogy elkezdek itt beszélgetni valakivel tök normális hangvételben, átlagos témákról (munka, hobbi, érdeklődési kör, éppen aznap történt dolgok). Teljesen jól elvagyunk, de aztán pár napos levelezgetés után előjön a szex téma. Mármint nem egy felkérés vagy próbálkozás, hogy csináljuk, hanem csak elkezdi mesélgetni, hogy ő hogy szereti, melyik a kedvenc póza stbstb.
MIÉRT? Tegyük hozzá, baráti beszélgetésnek indul az összes, és elég gyorsan leszögezem azt is mindig, hogy párkapcsolatban élek.
A barátimmal nem szoktam megtárgyalni, hogy hogyan szoktam szeretkezni, van-e vibrátorom stb.
Miért kell állandóan előjönni ezzel? Ezek az emberek vajon a való életben is ilyen témákról beszélgetnek a haverjaikkal?
Mázlista...:D
Nekem már a második levél után a szexuális szokásaikat szokták ecsetelgetni.
"munka, hobbi, érdeklődési kör, éppen aznap történt dolgok"
Amúgy ezek tök jó kis beszédtémák, de szerinted hosszútávon egy (kiéhezett) férfit mikor fog érdekelni, hogy te egy szombati napon elmosogattál megnézted a Szex és New York-ot és így tovább. Megmondom neked, hogy soha! Valóban jókat lehet beszélgetni velük, sőt jobbat mint a nőkkel, de annyit mondok neked csak, hogy: ösztön! :D
- Te, mi mindig a szexről beszélgetünk. Annyira unalmas már, beszéljünk valami másról!
- Jó, de miről?
- Mondjuk a zenéről.
- Rendben.
- Csináltad már zongorán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!