Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki vagy nem?

Figyelt kérdés

Van 1 lány (kb 18 éves) 1 suliba járunk, én 15 éves vagyok, és folyton néz engem mikor elmegy(ek) mellette(m), és 1x mikor kijöttem a teremből, ő rámmosolygott.

Most akkor bejövök neki vagy csak azért néz mert hülyén nézek ki?

Ja és nem ismer, én sem őt, sosem beszéltem vele...

Előre is köszönöm a válaszokat:)

15/F

2010. ápr. 11. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:
legyél laza mint én :D menj oda hozzá és kérdezd meg hogy miért nézed ennyire... ha azt mondja h bejössz neki akkor egészségedre ha nem mondja ezt akkor változtass a ruháidon :D:D 15/f
2010. ápr. 11. 10:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Elég divatosan öltözöm, szóval nem a ruháimmal van a gond. :D De pl ha azt mondja h nem, akk meg beégek :S
2010. ápr. 11. 10:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Biztos hogy tetszel neki..Ha hülyén néznél ki,nem bámulna és mosolyogna folyamat.Akkor csak 1x egy gúnyos mosollyal..Menj oda,beszélgessetek.Vagy vedd fel msn-re.Hajrá;)
2010. ápr. 11. 11:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem csak mosolyogj és keress párt a Te korosztályodból. Nem hinném, hogy azért mosolyog mert bejössz neki, de akármi lehet

F/16

2010. ápr. 11. 11:07
 5/6 anonim ***** válasza:
nem.
2010. ápr. 11. 13:55
 6/6 A kérdező kommentje:

11:06 - csak 1x mosolygott rám, és énis megszoktam bűmulni, azokat, akik hülyén néznek ki. :S

De sztem, (és mások szerint se) nézek ki hülyén, sőt sokak szerint helyes vagyok...

2010. ápr. 11. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!