Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegyem ki ezt a csücsörítőset?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyem ki ezt a csücsörítőset?

Figyelt kérdés

Sosem szoktam csücsörítős képet kitenni, nem vagyok az a picsha fajta. Most hülyéskedésből csináltam és ez lett a legjobb kép ami valaha készült rólam :O

Nem tudom, mit csináljak, nem akarom hogy ilyennek könyveljenek el de úgy szeretném hogy szép kép legyen kinn rólam :(

2016. máj. 30. 16:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Van különbség csücsörítős képek között, van aki igényesen meg tudja csinálni, valaki pedig közönségesen. Ahogy érzed.
2016. máj. 30. 16:38
 2/16 cukilányka 0.0 ***** válasza:

"picsha"

Ez olyan "pitschás" megfogalmazás. :)

20/L

2016. máj. 30. 16:38
 3/16 A kérdező kommentje:

2.: nem értem ezt a kötözködést, azért írtam így, mert máshogy a rendszer nem engedi elküldeni.

1.:linkelnél nekem igényes csücsörítést? Én olyat még nem láttam :D

2016. máj. 30. 16:39
 4/16 anonim ***** válasza:

Akik ismernek tudják, h milyen vagy valójában. :)

Am kíváncsivá tettél, örülnék, ha priviben elküldenéd a fotót. :)

2016. máj. 30. 16:40
 5/16 anonim ***** válasza:
Csak a bitch-ek tesznek fel ilyen csücsörítős képet,nekem ne akard bemesélni az ellenkezőjét.
2016. máj. 30. 16:43
 6/16 A kérdező kommentje:
5.:pont ezért nem tudom, feltegyem-e, mert nem akarok annak tűnni, mivel nem vagyok az. Csak én is, mint minden lány szeretne szép lenni és most csak egy ilyen kis aranyos, felejthető, semmi extra kép van fent hónapok óta.
2016. máj. 30. 16:46
 7/16 A kérdező kommentje:
De azt hiszem, nem fogom. Hiába vonzóbb sok férfi számára és nézegetik az ilyen lányokat én nem leszek ilyen.
2016. máj. 30. 16:49
 8/16 anonim ***** válasza:
Tedd ki.Nem baj az,ha életedben egyszer van egy olyan képed is.
2016. máj. 30. 16:55
 9/16 anonim ***** válasza:

Tedd ki nyugodtan. Nincs abból semmi, az csak egy fotó. Ne gondolod, h attól valakinek is negatívan meg fog változni a véleménye rólad.

Míg egy jól sikerült kép sokat segíthet a párkeresésben. (Már ha ez a célod)

Még mindig kivi lennék a fotóra :D

2016. máj. 30. 16:57
 10/16 A kérdező kommentje:
Bocsi, de nem szeretném elküldeni a fotót ismeretlen embereknek.
2016. máj. 30. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!