Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok fszi minek próbálkozik a jó nőknél ha tudják h úgy is elérhetetlenek?
Undorító, hogy mennyire a külsőségek köré épül a gondolatmeneted kedves kérdező.
Másfelől pedig nincs olyan, hogy lehetetlen, vagy irreális. Kitartó munkával, alázattal minden elérhető. Ha úgy tetszik, akkor bárki bugyijába be lehet jutni, csak kellenek hozzá a megfelelő források. A külsőd csak egy ok, hogy miért ne, vagy miért nem sikerült.
Igazából most miért ne lenne esélye, vagy attól még hogy valaki jó nőnek számít, azt nem biztos hogy más is úgy látja.
De annál rosszabb viszont tényleg nincs, hogy reménykedve kuncsorognak utána, meg dicsőítik.
De más módszerrel el lehetne érni a sikert.
Anno domini én is voltam ilyen. Ma már fel nem foghatom, hogy mire gondolhattam akkoriban, miben reménykedtem.
A jó nő csak egy délibáb, ezt üzenem a mai srácoknak.
Többet értek ti annál, hogy bármilyen csaj pincsijei legyetek, szóval fel a fejjel és mondjatok hangos nemet!
Ezt a viselkedest en sem ertem. Atlagos nokent megmaradok az atlagos ferfiaknal, mert bennem eleve bizalmatlansagot ebresztenek a tul jo pasik, akik szinte barkit barmikor megkaphatnak. Tapasztalataim szerint raadasul olyan irrealis elvarasaik vannak - csak azert, mert jol neznek ki -, amelyekert cserebe semmit nem hajlandoak tenni, mert a kulsejuk miatt ugyis mindig mindent megkapnak erofeszites nelkul.
Nem alazkodnek meg sosem ilyen emberek elott ugy, hogy pincsi szerepbe bujok.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!