Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igy nem csak ara fog gondolni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igy nem csak ara fog gondolni hogy meg akarom huzni? Ez jo ötlet szerintetek?

Figyelt kérdés
nos van egy lány elég sokat beszéltem már vele stb és testileg mind2en vonzódunk egymáshoz meg érzelmileg is vmenyire mert elég sok mindent elmondod meg stb de sztem az kevés egy kapcsolathoz... meg azt mondta hogy simán le feküdne velem csak akk pont volt barátja és azt mondta hogy azér nem lehet mert nem akarja megcsalni se velem se mással hanem előtte ugyis dobja... most 2 hete szakított vele és azota még jobb lett a kapcsolat ketőnk között azt mondta h még mindig le akar velem feküdni... meg mikor beszélünk a végén mindig csak a sexről beszélünk orákat hogy mi lenne ha eljönne mi lenne ha ott aludna stb.. és most arra gondoltam hogy május 1.-én lesz ott nálunk egy foci ilyen kispályás bajnokság szerű és lesz csapatunk bulizunk főzünk meg iszunk egész napos program lesz... és ha lejönne akk mindenképp ott kéne hogy aludjon nálam mert nem tudna hazamenni utána..:) és szerintetek ha elhivnám akk benne lenne egy ilyen programba vagy csak azt hinné hogy csak meg akarom huzni? vélemények?
2010. ápr. 10. 20:58
 1/9 anonim ***** válasza:

1.Véleményem, mintha ez neked egy nagy probléma lenne a csaj mert már olvastam ilyesmi kérdést

2.Miért? Nem lenne igaza?

3.Ha érdekel a csaj érzelmileg akkor hívd el hogy aludjon nálad és ne feküdj le vele csak ha ő akarja. Így látni fogja hogy neked nem csak a szex kell

2010. ápr. 10. 21:03
 2/9 anonim ***** válasza:

Kérdésedből ítélve neki is éppen ez/esetleg éppen csak ez a terve.

Miért kell ezen ennyit parázni?

2010. ápr. 10. 21:04
 3/9 anonim ***** válasza:

mi lenne ha meghagynád neki a döntést és nem próbálnád meg kitalálni.

Bízz magadban!

2010. ápr. 10. 21:04
 4/9 anonim ***** válasza:

kérdésedből nekem az jön át, hogy tényleg csak "meg akarod húzni" (nem gondolod, hogy kicsit primitív kifejezés?)Mondjuk 16-nál tuti nem vagy több de akkor is...

Remélem a csajszi rájön, hogy mi a terved vele, ha pedig nem jön rá akkor olyan is, megtalálja zsák a foltját...

szomorú...

19-L

2010. ápr. 10. 21:05
 5/9 A kérdező kommentje:
én nem parázok egyáltalán csak kiváncsi voltam a véleményetekre :)
2010. ápr. 10. 21:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Hiszen tényleg meg akarod húzni. Én előre szólnék neki, hogy különleges estét tervezek.
2010. ápr. 10. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha a lány is azt mondta le akar feküdni vele mi ezzel a baj? Akár akkor is ha csak szex?

Az a lényeg, hogy legyél vele őszinte, ne mond neki hogy szereted ha nem vagy fordítva, egyébként meg hajrá

2010. ápr. 10. 21:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Én úgy adnám elő ezt az egészet neki, hogy ez csak egy buli, ami után ott alszik nálad, és csak is az fog történni, ami mindkettőtöknek jól esik. Ne szabd meg hogy ez lesz és kész, ne éld bele magad, ne kényszerítsd, ha ő szeretné, hát feküdj le vele, de semmit ne erőltess!! Biztosítsd arról, hogy nem fogod letámadni, ha ő nem szeretné (és persze tartsd is be), ennyi!
2010. ápr. 10. 21:14
 9/9 A kérdező kommentje:
ez egyértelmő hogy nem azt mondrom neki hogy gyere el azt jol meg....:D de rámászni se akarok nagyon madj szép lassan ahogy jön majd a dolog de a csajt se kel félteni mert nem egy visszafogott csaj ahogy megísmertem meg én se vagyok az de azér nem akarom eltulozni se:)
2010. ápr. 10. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!