Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolja azt sok férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja azt sok férfi, hogy már az ismerkedés elején le kell fektetni hogy ő most csak tartós vagy csak alkalmi/szex kapcsolatot keres?

Figyelt kérdés

Egyrészt nem értem, hogy miért nem lehet csak úgy ismerkedni. Ha megismersz egy lányt, lehet kihozza belőled azt, hogy akarj tőle komolyat is és lehet hogy nem. Akkor is ha előtte az ellenkezője volt a fejedben.

Másrészt még mélyebbre menve miért nem lehet "csak úgy" ismerkedni? Randiztok, csókolóztok, beszélgettek, aztán néhány randi után (2-5) szexeltek. Aztán az első szex utáni hetekben majd kialakulnak a dolgok.

Sosem értem azokat a férfiakat, akik itt írják, hogy "nekik csak alkalmi kell", meg olyat kérdeznek hogy "Hogyan találhatnék nőt alkalmi szexre?". Hát ugyanúgy, ahogy tartós kapcsolatra is, ember. Ismerkedj nőkkel, randizz velük párszor, aztán feküdj le velük.

Nem értem miért kell előre kimondani a dolgokat és lefektetni ilyeneket, amik csak elvesznek az egész ismerkedés varázsából egy jó nagy adagot.

25/L

2016. máj. 27. 11:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

No, kérdező, látod, te egy nagyon nyitott típusú nő vagy, én meg nagyon nem ilyen vagyok. Nálam első személyes randin csak akkor van csók, ha már évek óta ismerem a másikat, és csak azért randizunk, mert idővel közelebb kerültünk egymáshoz a kezdeti szándékhoz képest, és nem kellenek a plusz körök, mert tudjuk, milyenek vagyunk a szürke hétköznapokban, és az vitt közelebb. Pl. ha kollégákként ismertük meg egymást (mint apai nagyszüleim).

Egy kvázi idegennel ilyen nálam nincs, ahhoz nekem jobban kell ismernem, nekem a csók már egy kapcsolat kezdete, és nincs szex kapcsolaton kívül. No, pl. ezért kell tisztázni, hogy te milyen típus vagy és a másik milyen típus, és nem próbálgatni. Igen, egy hozzád hasonló beállítottságúval próbálgathatod a szárnyaidat, nem lesz belőle probléma, de ha belenyúlsz, és kifogsz egy más típust, aki nem ilyen nyitott, ott könnyen félreérthetitek egymást, ha nem jön össze, ő megsértődik, hogy játszadoztál vele (megjegyzem, jogosan), te meg nem fogod érteni, miért kapja fel a vizet, mert neked mást jelent a szex is az ismerkedés elején. No, ezért is kell kommunikálni többek között.

2016. máj. 27. 12:25
 12/20 anonim ***** válasza:
Csak az tud komoly kapcsolatba lépni, akinek van karrierje. Nekem nincs, szóval nem is erőltetem a nőket bele, úgyse jönnének. :)
2016. máj. 27. 12:28
 13/20 anonim válasza:
Az a lényeg hogy egy barátként lehet ilyen akivel régebben ismeritek egy mást én az alkalmi kapcsolatot azért szoktam mondani mivel ha megtudtok beszélni mindent a szex részéig is akkor lehet belőle valami és később amikor szexeltetek akkor tudod meg hogy teljesen ősze illetek vagy nem nem a 1970 években járunk
2016. máj. 27. 12:30
 14/20 anonim válasza:
Egyébként 50 es pasi
2016. máj. 27. 12:31
 15/20 anonim ***** válasza:
71%
Ez úgy jönne le, mintha csak a szex és más intim történések alapján döntenéd el, hogy lesz-e folytatás. Örülni kéne annak, hogy vannak tudatos kapcsolatot kereső férfiak, akik nem hülyítenek. Komolyan, az embereknek semmi sem jó...
2016. máj. 27. 13:10
 16/20 anonim ***** válasza:
78%

pont ezért.. mert nálad már 2. randin belefér a szex, nálam meg nem.

27F

2016. máj. 27. 13:27
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért fektetik le előre a szabályokat, mert NEM akarnak 2-5 randiba időt és energiát fektetni. Azzal találkoznak, akinél biztos, hogy első találkozásnál szex is lesz, aztán vagy akarnak még vele pár menetet, vagy nem.

A CSAK alkalmi szex tartalmazza azt is, hogy a nő nem ír rájuk csak úgy, nem fogja őket hívogatni, nem kell vele elmenni moziba, kávézni, stb. Csak találkoznak, dugnak, öltöznek és mennek.

Ők erre vágynak, és nem is akarnak ennél több energiát befektetni semmibe.

Amiről te beszélsz, az egy sima ismerkedés, amiből vagy lesz valami, vagy nem, és akár az is benne van a pakliban, hogy megállapodnak egymás mellett.

Aki CSAK alkalmi szexet keres, azt úgy képzeld el, hogy szíve szerint kur.vához menne, de nincs rá pénze, ezért keres olyan nőt, akit pont így lehet használni, de ingyen van. (Elvégre a nőnek is jó, és egyéb buta elképzelések...)

Eszük ágában nincs kapcsolatban lenni, olyanok, hogy hűség, tartós kapcsolat, házasság, gyerekvállalás: számukra szitokszavak, már csak a kimondásukkal is el tudod őket űzni 250 km-es körzetből. :P

Nincs ezzel baj, ha ezt nyíltan kimondják, legalább a normális önbecsüléssel rendelkező nők elhajtják őket a bús, bánatos pi.csába, aztán ismerkedjenek azzal, aki attól érzi magát kívánatos nőnek, ha minden fa.szba beleül.

2016. máj. 27. 14:23
 18/20 A kérdező kommentje:

De ti honnan tudjátok egyből, hogy tartós kapcsolatot vagy alkalmi kapcsolatot akartok egy adott személytől?

Ahogy írtam velem már volt olyan, hogy megismertem valakit aki nagyon tetszett és elsőre elég intelligensnek is tartottam, de aztán ahogy jobban megismertük egymást, megláttam mennyire különböző ember tőlem és hogy nem is annyira vonzó belülről, mint elsőre hittem.

Ugyanígy a leghosszabb (2 éves) kapcsolatom egy olyan férfival alakult ki, akivel azt hittem maximum csak szex lesz, mert elsőre nem tűnt többnek egy nőcsábásznál. Aztán mégis ahogy jobban megismertem megláttam hogy mennyire vonzó belülről is és egymásba szerettünk.

Szóval csak ezek miatt, a saját tapasztalataim miatt nem értem miért kell előre eldönteni hogy valaki mit keres. Én csak ismerkedem, aztán majd a másikat megismerve kialakulnak a dolgok maguktól.

2016. máj. 27. 15:02
 19/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerintem inkább az van, hogy sok ember van, aki alkalmi kapcsolatot EGYÁLTALÁN NEM akar, mindegy is, hogy kivel. Ha nekem tetszik vki, aztán a bensője miatt kiábrándulok belőle, alkalmira sem kellene utána. És elképzelhető, ha vki így ismerkedik, akkor vagy tartós kapcsolatot akar, vagy semmit... ha meg x számú randi után kiderül, hogy személyiségileg nem passzolnak össze, akkor hagyja a dolgokat a fenébe. Na velük szemben taplóság nem megmondani, hogy amúgy tőled csak dugást akarnék.

Aztán van olyan ember is, aki tényle csak dugni akar, úgy, hogy esélye sincs komoly kapcsolatnak (ez sztem kevesebb van)... mert épp egy nagy csalódás után van, beleszürkült az előző kapcsolatába, nem monogám típus, egy kapcsolatban megfojtva érzi magát stb. Náluk meg pepitában: mindegy, kicsoda, de abból csak dugás lesz.

2016. máj. 27. 15:07
 20/20 anonim ***** válasza:

12:02-kor azt mondod, hogy ne hasonlítsunk téged máshoz, most meg te hasonlítasz másokat magadhoz, hogy miért nem olyanok, mint te :DDD

Nem verted be a fejed ma valahova? :D

2016. máj. 27. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!