Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megtartjátok a párotokkal a "hagyományokat"?
Nem.
Szélsőséges tanyavilág meg eldugott Faluháza jellegű kistelepülésk ahol ilyemi még van.
Nem hiszem hogy ez csak vidéki dolog lenne :)
Én Miskolcon élek és itt is elég sok lány kap virágot ezeken az alkalmakon.
1,3-as hogy te mekkora bunkó paraszt vagy... :)
Miért lenne eldugott a ország bármely része? Csak mert te Budapesti vagy neked minden vidék meg falu...
Májusfát sose kaptam, alig ismerem a szokást. Húsvétot, valentin-napot, karácsonyt, évfordulót, halloweent tartunk.
Halloweenkor buliba megyünk, beöltözni nem szoktunk.
Május fát még nem kaptam, itt az én országomban ez nem szokás, mi ilyenkor kimegyünk az erdőbe és ott töltjük a május 1.,2.-át.
Valentinnapkor kapok valami apróságot. Vagy mi számít még hagyománynak? :)
Házi bulit szoktunk szervezni. És mindenki beöltözik, fotózkodunk, témába vágó játékokat játszunk, feladatokat oldunk meg. Lehet pontokat szerezni amit az este végén csokira vagy édességre lehet beváltani.
Persze alapból mindenki készül alkalomhoz illő sütivel, ragacsával pl.:pókhálós muffin, kókuszgolyó pók, véres ragtapasznak látszó keksz, virslis múmia alakú levelestésztás süti stb. Innivalók is vagy vérpiros vagy almazöld színűek. Évek óta így csináljuk mert mindenki nagyon élvezi. :)
Ezekre gondoltam amiket leírtál bár mi ezek közül a valentin-napot nem tartjuk max. egy vacsi vagy mozi :)
Ez mindenkinél más természetesen nem is azért írtam ki a kérdést hogy bárkit is kritizáljak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!