Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet az élet boldog valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet az élet boldog valaki számára, ha nem szeretik, és nem szerethet senkit?

Figyelt kérdés
nagyon magányosnak érzem magam, úgy érzem nincs miért, kiért éljek, nincs kit szeressek. Van ugyan valaki aki iránt én érzek valamit, de nincs velem, hogy lesz e nem hiszek benne nagyon. Én nagyon rég úgy érzem nem kapom meg azt a szeretetet amire vágyok, és nem szerethetek, amire szintén vágyok. Talán nincs is szüksége senkinek pont rám. Minden olyan kilátástalan, és értelmetlennek tűnik. Soha nem volt senkim még és nem vagyok már fiatal. Lehet az élet boldog valaki számára, ha nem szeretik, és nem szerethet senkit?
2010. ápr. 10. 19:34
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Jó, hogy velük élsz, de tudom, hogy egy idő után ennéla családi szeretetnél többre vágyik az ember, amolyan társas szeretetre, szerelemre. Amúgy meg még fiatal vagy, nem ismerlek vagy látlak, de remélem, hogy megtalálod majd az igazit, akinek mindegy milyen a külseje, szép vagy csúnya, és szerintem neki is majd nem ez fog számítani. Először talán csak ismerkedjél, barátkozzál, csak olyasvalakivel, aki megérdemli a barátságod, aki nem röhögne a képedbe ha odamennél hozzá. Tudod hogy kezd..., szerintem keresd a lányok tekintetét, sokat elárul, vagy inkább csak sejtet arról akit figyelsz. Aztán menjél oda köszönj neki, kérdezz valamit tőle. Ha mégis valaki majd visszautasít soha ne érezd, hogy a te hibád, csak, hogy akkor nem ő volt az igazi. Keresd a boldogságot, te még fiatal vagy, hidd el a külső nem számít, sem, hogy szerencsétlennek gondolod magad. Talán egyszer pont a te stílusod jön majd be egy lánynak. Remélem 29 évesen te már boldog leszel!
2010. ápr. 10. 21:08
 22/27 anonim ***** válasza:

Én mindig az emberek szemébe nézek. De mik lehetnek a jelek? pl. néha rám mosolyognak a lányok, szerintem RAJTAM mosolyognak szerintem. kár is lenne kimagyarázni, mert mindig az átlagos, vagy átlagon felüli lányok szokták velem ezt csinálni! tehát nem szimpátiamosolyról lehet szó.

áh, de ez ennél sokkal bonyolultabb...

2010. ápr. 10. 22:28
 23/27 A kérdező kommentje:
Hosszabb ideig nézz a szemekbe, aki fenntartja a szemkontaktust az jó, előbb utóbb olyan mintha homályosabb, és egyben fényesebb lenne a szeme, lehet több ilyen " szemezés" után majd csak. Kitágul a pupillája vagy összeszűkül, ez a szimpátia, tetszés jele lehet. Bár az is ha elkapj a tekintetét( úgy mint aki zavarba jön), aztán lehet megint visszanéz.
2010. ápr. 11. 08:48
 24/27 anonim ***** válasza:

és ha csak azért néz sokáig, mert olyan ronda vagyok?

ha lány lennék én pl. nem járnék magammal! ebben egészen biztos vagyok!!! :(

ha nem tévedtél volna szemezéssel kapcsolatban, akkor az átlagon felüli lányoknak bejövök. ha az átlagos lányok néznének így rám, még talán el is hinném, hogy azért van, mert tetszem nekik!:(

2010. ápr. 11. 09:11
 25/27 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kell, hogy csak átlagos lányoknak jöjjél be, a szerinted átlagon felüliek is csak lányok.. emberek, nekik is tetszhetsz, lehet ők máshogy gondolkodnak rólad mint te saját magadról. Az átlagos lányok meg... nem is tudom, rólam végülis azt mondják olyan átlagos vagyok, de nem nézek csak annak a szemeibe akiben elsőre megfog valami, aztán már csak az ő szemeibe, úgy érezném, ha mindenkivel szemeznék nem lennék őszinte amikor annak a különleges egynek nézem a szemeit. Szóval én ezért nem nézek minden fiúnak a szemeibe, és azért mert nem akarom hamisan bíztatni ( bár gondolom úgy sem érdekelne senkit ha ránéznék). De nem tudom a szép lányok hogyan gondolkodnak, bár szerintem ott is mind másképpen. A lényeg, hogy ne félj, attól,h ogy azért néz mert szerinte ronda vagy... ha valaki olyan buta, hogy azt figyelgeti a másikon, hogy csúnya, annak csak sok a szabadideje, vagy el akarja terelni a gondolatait a saját hibájáról ( mert mindenkinek van hibája), ezért másokban keresi... vagy nem tudom. Talán egy átlagos lány attól fél, hogy nem azért nézed, és csak ő is csúnyának tartja magát. Talán azért sem néz már senkire egy átlagos lány, vagy egy csúnya lány, mert már csalódott, esetleg nem akar ő sem olyan érzést, hogy biztos azért néz mert csúnya. Amúgy ezt én is gondoltam már, hiába mondják, hogy átlagos vagyok, ha egyszer én csúnyának tartom magam. Ezért már annak a szemeibe sem merek már nézni, aki tetszik. Tele vagyok félelemmel, ahogy sokan.
2010. ápr. 11. 10:33
 26/27 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ez meglátszik rajtad, és ezzel ijeszted el a pasikat? Nem tudom, milyen pasik jönnek Neked be, de ha nem a szolis macsók, és egyéb nőcsábászok, akkor biztathatnád egy kicsit a pasikat (akikkel szeretnél valami komolyat is), hogy a szemükbe nézel, és esetleg rájuk mosolyogsz. Hidd el, ha pozitív a kisugárzásod, akkor előbb utóbb valamelyik pasi lépni fog, hiszen nem a lányok dolga a kezdeményezés (tessék máris előnyből indulsz!).

Amúgy kutya ügyben mire jutottál? Én lehet, hogy veszek egyet, legalább elfelejteti a magányt és leköti a szabadidőmet. Szeretek sétálgatni, meg beszélgetni, hát most majd lesz kivel sétálnom, aki végig is hallgat.

Kicsit szomorú, hogy ez jutott nekem, de ha nem akarok mély depresszióba esni el kell fogadnom!

2010. ápr. 11. 12:55
 27/27 anonim ***** válasza:

na mindegy, remélem találsz magadnak valakit és boldogok lesztek!

sok sikert!

2010. ápr. 13. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!