Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet az élet boldog valaki számára, ha nem szeretik, és
nem szerethet senkit?
Figyelt kérdés
nagyon magányosnak érzem magam, úgy érzem nincs miért, kiért éljek, nincs kit szeressek. Van ugyan valaki aki iránt én érzek valamit, de nincs velem, hogy lesz e nem hiszek benne nagyon. Én nagyon rég úgy érzem nem kapom meg azt a szeretetet amire vágyok, és nem szerethetek, amire szintén vágyok. Talán nincs is szüksége senkinek pont rám. Minden olyan kilátástalan, és értelmetlennek tűnik. Soha nem volt senkim még és nem vagyok már fiatal. Lehet az élet boldog valaki számára, ha nem szeretik, és nem szerethet senkit?
De így h még soha nem volt senkid elviselhetőbb, mert az igazán sz*ar az, amikor tudod milyen szeretni és milyen szeretve lenni, és aztán tudod meg azt h most már enélkül kell élned.
Amúgy meg nem értem h lány létedre h nem kellesz senkinek,sokszor látok olyan nőket h fúúú aztán mégis van palija.
Megkérdezhetem h hány kiló vagy?
2010. ápr. 10. 20:24
12/27 A kérdező kommentje:
Nekem sem nagyon van rá remény... de nem is tudom van valami ötletetek, hogyan lehet valamiben mégis örömet találni, olyasmit ami segít elviselni amit átél ilyenkor valaki, olyasmi ami elég értelmet ad az élethez?
2010. ápr. 10. 20:25
13/27 anonim válasza:
Közhelynek hangzik, de vegyél egy kutyát. Nagyon aranyosak, és amíg vele vagy nem gondolsz másra csak rá, ezenkívül feltétlen szeretet is kapsz tőlük!
2010. ápr. 10. 20:31
14/27 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2010. ápr. 10. 20:35
15/27 anonim válasza:
Látom nem akarsz válaszolni a kérdésemre, csak azért kérdeztem, mert ha esetleg 120 kg lennél talán megoldást jelentene ha kicsit fogynál, már csak amiatt is h nőne az önbizalmad.
2010. ápr. 10. 20:36
16/27 A kérdező kommentje:
60 kg
2010. ápr. 10. 20:42
17/27 anonim válasza:
lehetnél a szerencsétlen énemnek a szerencsétlen nővére :D
tényleg van testvéred? szüleid milyen messze laknak tőled? csak azért kérdezem, hogy végképp teljesen magányosnak érzed magad, vagy legalább családtagok vannak a közelbe. Tudom hogy nem segít, de mégis jobb, mint az abszolút semmi!
2010. ápr. 10. 20:46
18/27 A kérdező kommentje:
Közel él a családom, ez azért jó.
2010. ápr. 10. 20:49
19/27 anonim válasza:
Én velük élek, mégis nagyon rossz érzés néha. Ilyenkor nem tud vigasztalni a tudat, hogy ők ott vannak nekem.
Kár, hogy pont nekem kell selejtnek lennem.
2010. ápr. 10. 20:55
20/27 anonim válasza:
De tényleg ismerkedhetnétek neten. Még ha csak barátokat szereztek,az is már sikerélmény. Én pár hete felmentem chatre,nem szokásom,és nemis párkeresés céljából,meg semmi. Összeismerkedtem egy sráccal,akivel -barátilag ugyan-, de találkoztunk már kétszer,és tök jól elvagyunk,nekem már ez elmulasztotta a magány érzését.Ajánlom nektek is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!