Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet az élet boldog valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet az élet boldog valaki számára, ha nem szeretik, és nem szerethet senkit?

Figyelt kérdés
nagyon magányosnak érzem magam, úgy érzem nincs miért, kiért éljek, nincs kit szeressek. Van ugyan valaki aki iránt én érzek valamit, de nincs velem, hogy lesz e nem hiszek benne nagyon. Én nagyon rég úgy érzem nem kapom meg azt a szeretetet amire vágyok, és nem szerethetek, amire szintén vágyok. Talán nincs is szüksége senkinek pont rám. Minden olyan kilátástalan, és értelmetlennek tűnik. Soha nem volt senkim még és nem vagyok már fiatal. Lehet az élet boldog valaki számára, ha nem szeretik, és nem szerethet senkit?
2010. ápr. 10. 19:34
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
én is érintett vagyok az ügyben, engem is érdekelne!
2010. ápr. 10. 19:36
 2/27 anonim ***** válasza:
Ugyanez a helyzet. Bocs, de nem.
2010. ápr. 10. 19:42
 3/27 anonim ***** válasza:

Sajnos azt kell mondanom, hogy így NEM!

Ha csak otthon ülsz és morzsolod a kezeidet, hogy jajj Istenem de reménytelen kilátástalan a helyzet akkor biztos nem lesz jobb.

Ha nem tudsz kimozdulni, mert egyeüdl nem akarsz, és nincs kivel elmenni buliba vagy csak sétálni vagy kirándulni, akkor erre találták ki az Interneten való ismerkedést. Van egy csomó időd otthon ülsz, van 100 chat oldal, van több 1000 társkereső hajrá vedd a fáradtságot és legalább ott ismerkedj, nem veszítesz vele semmi. És ha kialakulna találka több emberrel is akkor több emberrel találkozz, nem kell egynél feladni ha egy nem jött össze, próbálkozz társalogj egyszerre több pasival is.

Vagy ha tele vagy pénzel akkor irány a Bahamák, vagy a meleg Tengerpart.

2010. ápr. 10. 19:43
 4/27 anonim ***** válasza:
19:43-as vagyok , én is voltam ebben a helyzetben úgy kn 1 évig , és neten találtam rá először is barátok lettünk, mert féltem az ismeretlentől és nem akartam csalódni vagy nagyot bukni, közben találkoztam megismertem másokat is de vele maradt meg egyedül a barátság ami mostanra már egy szép őszinte és boldog kapcsolat lett.
2010. ápr. 10. 19:53
 5/27 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló vagyok.

Én rendszeresen eljárok itthonról, igaz nem szórakozóhelyekre hanem sétálgatni stb. mégsem jött még össze semmi. Egyszerűen ilyen vagyok, nem szeretnek a lányok.

Ez ellen nem tehetek semmit. Azt meg nem fogom csinálni, hogy elfogok egy lányt, bezárom a pincébe, és családot alapítok vele. Nem ilyen párkapcsolatra vágytam!

2010. ápr. 10. 19:55
 6/27 anonim ***** válasza:

Nos, a 19:43-assal egyet értek! Nagyrészt jót és igazat írt!

Amúgy nem értem, szóval ti akiknek nincs lehetőségetek kit szeretni, ti nem is mertek odamenni gondolom senkihez sem. Mert ha már nincs mit vesztenetek, és reménytelennek látjátok a helyzetet, akkor könyörgöm menjetek oda ahhoz az illetőhöz aki tetszik, figyeljétek szenmezzetek vele, flörtöljetek szólítsátok le, próbálkozzatok, nincs mit veszíteni, ha már úgy is össze vagytok törve akkor egy visszautasítás mit ronthat???... Semmit!

De ha a szemtöl szemben élőben nem megy akkor INTERNET!

Úgy ahogy ide mertek írni úgy interneten is beszélgethetnétek másokkal, de nem itt hanem egy olyan oldalon pl. valamelyik chat oldalon ahol szintén ismerkedni akarnak , járnak fel az emberek.

2010. ápr. 10. 20:00
 7/27 anonim ***** válasza:

1, Ide nem csajozási szándékkal írok.

2, SOHA ne mondd hogy ennél mélyebbre nem lehet süllyedni. Mindig lehet! Egy visszautasítás romokba döntene. Ennyire csak ismerem magam.

3, Internetes ismerkedés? Attól sem leszek szebb, lehengerlőbb... annak meg mi értelme lenne, hogy a virtuális bátorságtól vezérelve félrevezessem a csajt?

4, Még nem láttam olyan lányt akihez illenék. Csak szép lányokat szoktam látni és átlagosakat.

2010. ápr. 10. 20:05
 8/27 anonim ***** válasza:

Nézd megpróbáltam válaszólni!!! De ha ennyire bekeseredett vagy akkor nem tudok mit mondani.

1. Neten nem ismerkedsz!

2. Szórakozóhelyen vagy boltban vagy szupermarketben nem mersz odamenni senkihez!

3. Valószínűleg ki sem mozdulsz otthonról!

4. Barátaid ez által hogy sehová nem mész nincsennek is túlzottan, rokonok gondolom messze laknak vagy nem tudom unokatesó vagy bátyus vagy tesó

5. Csak kuporogsz és síránkozól,

De most őszintén, ha nem mozdulsz ki nem mersz odamenni senkihez, akkor mi az akadálya az interneten való ismerkedéshez???

Amúgy hány éves vagy,

És a kérdező hány éves?

2010. ápr. 10. 20:11
 9/27 A kérdező kommentje:
29 L
2010. ápr. 10. 20:19
 10/27 anonim ***** válasza:

22 vagyok. Minden hétköznap 3 órát utazok a városban. És hétvégenként elszoktam járni sétálgatni, mert unatkozok egyedül.

Nem olvasol figyelmesen, vagy mi? Ha odamennék valakihez kb a pofámba röhögne. Megérné? Nem hinném, mert a rossz emlékek sokáig megmaradnak bennem. DE HA MÉGIS bejönnék valakinek rögtön ott is hagyna mert nem vagyok az a tipikus társaság középpontja, hétvégi disco királya...

2010. ápr. 10. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!