Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mazochista a barátnőm? Vagy nem szeret?
Figyelt kérdés
gyakran semmiségek miatt elkezd velem kiabálni aztán elkezd sírni és bocsánatot kér és amikor megkérdezem miért csinálta, azt mondta, hogy élvezi ha szenvedek miatta és azt mégjobban ha ezért ő is szenved és bűntudatot érezhet( mivan? Megkattant?) nem értem..2016. máj. 26. 11:59
1/4 anonim válasza:
Én neten találkoztam ilyen lányokkal. Imádják a megaláztatást, ezért eléggé kiszámíthatatlanok minden téren... Szerintem nem megbízható.
2/4 anonim válasza:
Nem mazochista, hanem vannak problémái...én megpróbálnék rá hatni, hogy ugyan menjen már el egy pszichológushoz.
3/4 anonim válasza:
A mazohista az más. Ennyi alapján meg fogalmam sincs, szeret-e.
Nagyon éretlen lehet, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!