Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt a felnőtt kategóriában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt a felnőtt kategóriában miért pontozzák le annyira a válaszokat?

Figyelt kérdés

Tényleg ennyire használhatatlan, rossz válasz, vagy valaki azzal, szórakozik, hogy másokat lepontoz?

Sok jó, hasznos választ szoktam olvasni, mégis pl. 30-40%-ra le van pontozva.

2016. máj. 25. 21:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nézz csak szét a családi kapcsolatokban milyen mínuszolás megy 😂
2016. máj. 25. 22:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Na, itt is kezdődik...
2016. máj. 25. 22:37
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy hasznos válasz nem feltétlenül lehet hasznos. Lehet, hogy neked az, de másoknak nem biztos. Most egzakt ki lehetne vesézgetni, hogy melyik hozzászólás hány százalékot kap, s milyen életszerű, hasznavehető tanácsot tartalmaz, de szerintem felesleges hasogatni a szőrszálakat. Százalékokon vitázni, meg megsértődni, mert kaptál néhány piros mancsot, tök értelmetlen.
2016. máj. 25. 22:42
 14/16 ~OnLány~ ***** válasza:

Pont azt akartam írni én is, hogy sok válasz, ami néhányunk számára hasznos, az másoknak nemigen. :)

Én nem szoktam pontozni, de ha valami tényleg ocsmány dolgot olvasok, akkor én is nullázok, ez fordítva is van és ezt velem is megteszik. :D

Sebaj, volt mát, hogy vissza olvasva én is kiakadtam a saját válaszomon, szóval volt, hogy megérdemeltem a lehurrogást, ez van, senkinek nincs mindig jó napja.

Viszont ez nem tántorít el, hogy továbbra is válaszolgassak. Én akkor is leírom a véleményem, ha tetszik, ha nem.

2016. máj. 25. 22:47
 15/16 anonim ***** válasza:
21%
Mert rendszerint összetévesztik a szexualitás kategóriával, magyarul erre verik. :D
2016. máj. 25. 23:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Van aki trollkodik,van akit sért a válasz.
2016. máj. 26. 05:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!