Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vesz fel msn-re, ha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vesz fel msn-re, ha?

Figyelt kérdés
Ha felvesz valaki msn-re, gondolom akar valamit. De akkor miért nem ír rám? Azt várja, hogy én kérdezem meg, ki ő és mit akar? De ha egyszer ő vesz fel, miért én 'kezdeményezzek'? Ez csak szerintem értelmetlen?:D Felvesz egy srác msn-re, ő nem ír rám, én nem írok rá, mert nem tudom kicsoda, és akkor én vagyok a hülye, hogy nem beszéltünk....:D
2010. ápr. 10. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:

de tuti azér vett fel mer ő az életed szerelme csak még nem jöttél rá!!!!!!!!

am ez tök hülye kérdés menyi inkább anyuci szoknája alá még

2010. ápr. 10. 16:38
 2/5 anonim ***** válasza:

-.-" talán írjál rá h kicsoda??

annyira felesleges azon agyalni h ki írjon rá kire. ha akarsz veled dumálni akk ráírsz.;)

L/14

2010. ápr. 10. 16:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát neki kéne rádirni...de végülis tökmindegy irj neki szerintem.

Tegnap engen is felvett egy fiu és rám is irt...azt kérdezte h ki vagyok.Basszus ő vett fel és nem tudja ki vagyok?!?pfff Ez ugy felhidegesített...de nemidevág

2010. ápr. 10. 16:48
 4/5 anonim ***** válasza:

1 mondatban:

Néha én járok úgy, hogy felveszek valakit, aztán elfelejtem, és amikor végül fent van, akkor nem tudom, hogy kicsoda, és hogy hogy került oda; Ezért nem is szoktam rájuk írni -mert mivan, ha mégiscsak ő vett fel engem, és azt várja, hogy megkérdezzem, hogy ki ő.

2010. ápr. 10. 17:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem megyek anyuci szoknyája alá, köszi. Értelmes ember vagyok, csak egyszerűen nem értem az ilyet, gondoltam, hátha valakinek van rá magyarázata. Nem világmegváltóan fontos, de az ember már csak olyan, hogy választ keres azokra a dolgokra, amiket nem ért:) Köszi az értelmes válaszokat!
2010. ápr. 10. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!