Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra vonzó ha egy nő magabiztos és határozott szegélyiség?
Barátilag igen. Szeretem, ha van a közelemben egy ilyen ember, akire lehet számítani, ha baj van, és aki egy esetleges rossz időszakomban helyre tud engem rázni, mert bizony ilyen velem sokszor előfordul.
Egy párkapcsolatban viszont én szeretnék lenni a határozottabb, irányító fél.
Nem butuska, nem naiv, hanem szerény és alázatos. Az alázat nem negatív fogalom, csak ezt sokan már nem tudják.
Ha egy nő magabiztos és határozott, az már majdnem egy férfi. A férfinak viszont -ha hetero- nem férfi kell, hanem nő.
Viszont határozottság mellett még sok minden kell, hogy igazán vonzó legyen.
Például odaadó. Alapvető női tulajdonság, ami nagyon fontos nekem.
Tényleg marha vonzó lehet fiúk, ha egy lány nem tudja eldönteni, hogy mit akar...
Általában azok a pasik nem akarnak magabiztos és határozott nőt, akik maguk sem azok.
Hasonló a hasonlót vonzza.
Nem különösebben.
Persze egy tiszta lelkű kedves őszinte lány jó ha még határozott is,de ez elég ritka.
A magabiztos nők általában rossz célokra használják ezen képességüket és ezért unszimpatikusak,de persze létezhetnek kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!