Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihívó ha a nadragbol kilatszik a fenekem?
Figyelt kérdés
Ma egy farmer shortot vettem fel aminek olyan a fazonja hogy alulrol picit fenekvillantos.. Egy egyszerű pólóval meg cipovel vettem fel a baratom megis kiakadt rajta..
Elismerem hogy nem overal de ez csak egy rövidebb rovid nadrág száz masik ember jar hasonlóvá ha nem rovidebbe..
19
2016. máj. 23. 18:20
11/16 anonim válasza:
Akár tetszik akár nem, vannak normák, amik szerint élünk. Ha valakinek kint van a segge, akkor az azt mondja magáról, hogy közönséges és könnyen kapható. A boltban a csoki is be van csomagolva, de a kínáló pulton eléd rakján kicsomagolva és felkockázva, hogy könnyebben bekaphasd. Ha kiteszi, tegye, csak tudja, hogy ezzel mit üzen másoknak.
12/16 anonim válasza:
Igen, de hiába nem veszed fel, ha a te elveid ezt nem támasztják alá. És ez lenne a lényeg.
13/16 anonim válasza:
Nem kihívó, ez teljesen természetes, hát mindenki így járkál...
Nagyon sötét vagy, ha még következtetni sem tudsz!
14/16 ~OnLány~ válasza:
15/16 anonim válasza:
én is kiakadnék, ha a barátnőm ilyenben járna...
száz másik ember jár ilyenbe, azok is ribinek néznek ki
16/16 anonim válasza:
A fenékről mindig a kakilás jut eszünkbe.Hiszen erre lett kitalálva.Hajrá,mutogasd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!