Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kuzdenetek egy ferfiert vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kuzdenetek egy ferfiert vagy sem? Miert?

Figyelt kérdés
Nagyon regota tetszik, de mindig volt valakije, es oszinte leszek, mig fiatalabb voltam, folyamatosan megremultem tole, amikor kozeledett. Akartam, de feltem tole. Mostanra ertem el arra a pontra, hogy gatlastalanabb lettem. A gond az, hogy majdnem 7 honapja van valakije, hogy mi van kozottunk, azt nem tudom pontosan, de lehet ok se, mert facebookon bohockodnak, hol kiirjak,hogy kapcsolatban, hol egyedulalloak, hol vannak kepek felteve, hol nem...
2016. máj. 23. 18:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
10. ebbol 2 az en kerdesem... :))) ha nagyon erdekel :)) igen, ertelmes no voltam, mig meg nem ismertem ot, es bele nem szerettem. SEMMI nem erdekel azota.
2016. máj. 24. 10:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Ezekről a kérdésekről azért süt, hogy egy kivételével mindegyiket ugyanaz az ember írta..

Megkérdezhetem, miért nem próbálsz kilépni ebből az állapotból? A szerelem nem olyan dolog, amitől ne lehetne tudatosan megszabadulni.. Nem lehetsz így te sem boldog, ha még szakít is a csajjal, akkor sem fog veled összejönni komolyan, ezt te is nagyon jól tudod.. Szerinted ha elkap párszor, akkor künnyebb lesz? Megsúgom, még ennél is sokkal nyomorultabbul fogod magad érezni.. Miért vársz a csodára? Direkt tartod magadon a szemellenzőt? Azt mondod, értelmes voltál, akkor talán keresd meg magadban ezt az értelmes nőt, ne erőltesd a buta csitrit.. Na meg ne haragudj de az előzőnek akármennyire nem szimpatikus a stílusa, annyiban igaza van, hogy egy ilyen.. ilyen undorító pasasba nem tudom, egyáltalán hogyan lehet beleszeretni, tényleg nem zavar, hogy emberileg egy nulla? Legalább próbálnál arra koncentrálni, hogy elfelejtsd és kezdj valamit az életeddel. Senki nem ér ennyi vergődést, ezt te is beláthatnád..

2016. máj. 24. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!