Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon kicsi melleim vannak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kicsi melleim vannak?

Figyelt kérdés

[link]

kb ekkorák a melleim, sőt szerintem pont ekkorák max egfy icipicit nagyobbak, de téll csak kicsit. Ez nagyon pici?

2010. ápr. 10. 14:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Imádnám őket. Nem nagy de a kedvenc méretem.
2010. ápr. 10. 14:42
 2/13 anonim ***** válasza:
49%
nem szerintem aranyos :D meg különben sem az számít mekkora a cicid mert pl van olyan ismerősom akinek nagyon nagy cicije van de szegény se×g h×lye :S :D szal mire megy vele egyszer megdug×ják és annyi. 21/f
2010. ápr. 10. 14:44
 3/13 anonim ***** válasza:
49%

Egyáltalán nem kicsi, szerintem pont jó. Ez legalább nem fog 30 éves korodban lógni ;-)

15/F

2010. ápr. 10. 14:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne akarj nagyobb ciciket!Én nem szeretem a sajátomat, sokszor akadályoz pl blúz megvételénél, mert derékban hiába ér be, a melleimer szorítja!Én ha választhatnék, inkább kicsi melleket választanék!
2010. ápr. 10. 14:47
 5/13 anonim ***** válasza:
*melleimet szorítja, bocsi!
2010. ápr. 10. 14:48
 6/13 anonim ***** válasza:

Ne aggódj nekem kisebb, bár tudom ez nem nagy vigasz..

Lehetne kisebb is arra gondolj és örülj annak is, hogy egyáltalán van...

Fogadd el vagy változtass, de ne légy miatta szomorú!

Na minden jót.

2010. ápr. 10. 14:51
 7/13 anonim ***** válasza:
39%
nekem is ennél kisebb:P de a páromnak tetszenek:D 5o évesen legalább nem fogod taposni:P
2010. ápr. 10. 14:52
 8/13 anonim ***** válasza:
Igen, ez elég kicsi. De nem tudom miért gondolja minden nő azt, hogy a nagy mell a jó.
2010. ápr. 10. 14:54
 9/13 anonim ***** válasza:

teljesen OK

de inkább a sajátodról tölts fel képet, ha már aar vagy kíváncsi, hogy a tiéd milyen :)

2010. ápr. 10. 15:21
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

A nagy csöcs közönséges, öregít,lógós,és kövérít.

Az enyém 75B, de sokszor örülnék, ha picit kisebb lenne.

26.L

2010. ápr. 10. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!