Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavar, amikor a partneretek nem erti a hangulatjelek hasznalatat es ugy cseteltek?
Marmint persze, van ennel nagyobb problemam is, de azert eleg idegesito. A hangulatjeleknek az lenne az ertelmuk, hogy kifejezzek a hangulatainkat, ezaltal konnyebb legyen egymas erzeseinek megertese, de most peldaul egy olyan pasival ismerkedem, aki minden egyes mondata vegere ezt biggyeszti oda: :D
Folyton elottem van az arca, ahogy kb. rafagyott a mosoly es olyan kenyszeres Joker-fejet kepzelek el neki. Ugy tunik, a tobbi jelet nem ismeri, mert nem a mondanivalojanak megfeleloen hasznalja ezt az egyet sem.
Ennel mar csak az a jobb, amikor folyamatosan, meg a szavai koze is beszur legalabb 2-fele hangulatjelrt es total atlathatatlan lesz az egesz. :/
Titeket ez nem tud zavarni?
N
Én lány vagyok de gép előtt nagyon sokszor én is csak a :D :) és :P-t használom. Ha telóról chatelek, akkor azért több mindent odateszek...
A barátom egyáltalán nem használt semmit, amúgyse az a nagy chatelős fajta, akkor beszél csak valakivel ha szükséges, meg persze velem bármikor. Ő nem is használt szmájlikat, aztán jött egy két :D meg vigyorgás mindenhol, de idővel szépen belejött, azóta használ nagyon sokat, még többet mint én :D 28 éves, én 22 :)
Valószínüleg korosabb. Egyszer "ismerkedtem" egy idősebb nővel,ő tűzött minden mondat végére "Lol"-t.
De kb. olyan szinten,hogy "Meghalt a nagyim. LOL"
Nekem csak furcsa volt az elején, hogy lehet nem ismerni még az elterjedtebb hangulatjeleket sem (mint akár az XD, nemrég írta neki valaki facebookon és tőlem kérdezte, mi az), de a férjemnek fogalma sincs ezekről, így teljesen megszoktam, hogy ő nem használ és nem is fog reagálni, ha én igen, mert nem fogja tudni, mi az :D
Nem okoz gondot, amúgy is elég minimális mértékben pötyögünk egymással, ha pedig valami vicc akar lenni, akkor egy lol-t azért odabiggyeszt, hogy leessen. De ez olyan apróság, hogy nem tudja elérni az ingerküszöböm annyira, hogy zavarjon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!