Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is állandóan bepofázik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is állandóan bepofázik a pasija, mikor vezet?

Figyelt kérdés

Bocsánat, lehet kicsit csúnyán fejeztem ki magam, de más nem jutott az eszembe. Állandóan csak azt hallom, hogy túl lassan megyek, ne fékezzek ilyen hirtelen, piros, álljak meg (mintha nem tudnám), ne menjek ilyen közel a másik autóhoz, ne ide parkoljak, hogy lehet így parkolni, nézzem már az utat, menjek már gyorsabban, soha nem érünk oda, stb. Én meg már tiszta ideg vagyok, és persze, hogy mindent elhibázok. Persze, ha az ő autójával megyünk, akkor nekem kuss van ott, egy szót sem szólhatok.

Másnak is ezt csinálja a pasija? Fiúk, miért jó ez nektek?

L/22

2016. máj. 22. 19:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekem normális barátom van, és ő nem "belepofázik" hanem segít, mert én kértem. :D

Amúgy nem mindegy, hogy tényleg rettenetesen vezetsz és kb halálfélelme van veled, és próbál beléd erőltetni egy kis tudást, vagy jól vezetsz és tényleg csak ő idióta és városon belül százzal kéne menned szerinte.

2016. máj. 22. 20:02
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem nagybátyám ilyen, amikor anyával utazik, pedig semmi baj nincs a vezetési stílusával, nagybátyámon kívül nem is panaszkodott még rá senki.

Ez az irányításmánia egy kisebb változata, semmi köze nincs ahhoz, hogy mennyire tudsz vezetni. Ha a kapcsolatotok más területén ez nem mutatkozik, akkor szerintem nem érdemes nagy feneket keríteni a dolognak, csak szépen lassan próbáld meg leszoktatni erről a beleszólogatásról. Egy darabig kösd be a szemét, amikor te vezetsz, vagy valami ilyesmi :D

2016. máj. 22. 20:15
 13/16 ~OnLány~ ***** válasza:
Az enyém is csak csendben imádkozik, inkább én vagyok ilyen tipus :D Nem akarok, de muszáj odaszólnom.
2016. máj. 22. 20:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Igen... kb 5 hónapja van jogsim és folyton kritizál, beleszól, megbánt.

Hiába mondom neki, hogy fejlődnöm kell, pláne hogy kb 2-3 hetente vezetek csak egy kicsit. Neki meg már kb 7-8-9 éve van, nem tudom pontosan, és nem mehet minden szuperül, ezt nem érti meg. De amúgy szerintem jól megy és lelkesen mennék mindig de elveszi már a kedvemet, így meg aztán nem lehet lelkesedés nélkül élvezettel vezetni...

Mondom, tényleg nem rosszul megyek, ha rossz lenne akkor érezném hogy valami nem megy, de ő belém akarja préselni az okosságait és mindezt bunkó hangnemben, nem olyan kedves segítő szándékkal...

23L

2016. máj. 22. 20:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Ezért kell egyedül menni ;) nekem apum szólt eleinte, amíg nem ismertem ki az autót, míg anyának a mai napig beleszól... Szóval tényleg nem mindegy, hogy mész... Mióta van jogsid?
2016. máj. 22. 21:01
 16/16 A kérdező kommentje:
Egy éve.
2016. máj. 22. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!