Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 1 év után felismhert?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 év után felismhert?

Figyelt kérdés

Van 1 fiú akit 1 éve láttam meg a buszon. Utána még párszor láttam. Bejöttem neki, szinte mindig nézett, haverjaival meg ott hangoskodott mellettem, közbe nézett. x) Meg 1x mikor elmentek előttem mondta a barátjának, hogy a fehér kabátost nézd (télen volt, csak én voltam fehér kabátban :D). Tegnap újra láttam. Rögtön felismertem (fogszabija meg fültágítója van :D) Párszor rám nézett, haverjaival volt. Na most fogalmam sincs emlékszik-e rám. Meg ha akkor tetszettem neki, most is tetszhetnék nem? Hacsak nincs barátnője. :/

16/L

2010. ápr. 10. 10:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem felismert.
2010. ápr. 10. 11:02
 12/19 A kérdező kommentje:
Csak azt remélhetem, hogy fogom még látni, de azzal se megyek sokra, merthogy leszólítani nem fogom az biztos...xD :D
2010. ápr. 10. 11:04
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha nem is ismert fel, de valszeg megint bejöttél neki :)
2010. ápr. 10. 11:10
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha nem fogod leszólítani, akkor kb. mi értelme volt ennek a kérdésnek? Szégyen és gyalázat, amit művelnek a mai tinik.

"Láttalak a buszon és belédceriztem, mikor tudnánk mesizni?"

Még szerencs, hogy amikor én voltam fiatal (értsd, most sem vagyok még harminc...), akkor nem volt myvip meg társai. Akkor ha valaki tetszett, oda lehetett menni, beszélgetni vele. Nem kattintásra állt be a szerelem...

Rohadtul sajnálom ezt a szegénylelkű társadalmat, amelyben most nőnek fel a fiatalak - hála az égnek, vannak kivételek, így előttük meghajlom és tiszteletem.

De tényleg rémes, hogy kvázi EGY ÉVE azon agyal a kérdező, hogy vajon most mi lesz. Egy perc alatt kideríthető.

2010. ápr. 10. 11:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Vagy vagy kérdezősködj.. a társaságából se ismersz senkit ? Vagy legalább egyik haverjának a nevét nem tudod? mert akkor max megnézed vipen az ismerősei közt ;)
2010. ápr. 10. 11:16
 16/19 A kérdező kommentje:
Hát ez vicces...XD Ki az aki 1 éve azon agyal, hogy látott a buszon párszor egy palit és, hogy mi lesz most??? xD Köszi, ezen jót nevettem most ;P :D
2010. ápr. 10. 11:17
 17/19 anonim ***** válasza:
11.14-nél a pont. Én ugyan már 31 éves vagyok, de ez tényleg szörnyű, hova tűnt a személyes kommunikáció?
2010. ápr. 10. 11:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem lehetetlen megtalálni, mittudomén, kövesd, melyik suliba megy be, és szűkítsd a sulira a keresési feltételt :)
2010. ápr. 10. 12:58
 19/19 A kérdező kommentje:
Csakhogy én suliból hazajövet láttam. És ott szálltak le ahol nem laknak, csak munkahelyek vannak, ők meg raktárt bérelnek vagy mit, mert együttesük van. Gondolom én a gitárjukból kiindulva..:D
2010. ápr. 10. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!