Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan verhetném ki a fejemből a női nemet egyszer s mindörökre szexuális vonzódás tekintetében?
Figyelt kérdés
22 évesen semmilyen kapcsolatom nem volt még nőkkel, szóval ez a hajó már rég elúszott, viszont rohadtul ki van már a f**om azzal, hogy minden nap látnom kell a szebbnél szebb csajokat, akiknél tudom, hogy az életemben soha nem lesz fikarcnyi esélyem sem, sőt szánalmas lúzerként néznek le rám. Mi a fenét lehet ez ellen tenni, hogy elmúljon az érzés?2016. máj. 20. 12:06
11/11 anonim válasza:
Miert kellene kiverni oket a fejedbol? Verjem ki a fejembol az osszes szep dolgot azert mert nem lehet az enyem? Nem erzem magam rosszabbul tole, h nincs egy ferrarim, nincs csodaszep hazam, nincs bomba csajom, en pl jol tudom erezni magam ezek nelkul is, erre edzel inkabb, h legyel boldog kevesebbel is, es utana talan ez a boldogsag kiul az arcodra is, ezaltal szimpatikusabb leszel a csajoknak. :) Tudom, tok tucatdolognak tunik ez, de en pl nem parazok ilyen dolgokon, lazabban jobb az elet, bar tulzasba se szabad vinni azert a lazulast. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!