Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ezek a lányok jók?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ezek a lányok jók?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy azok a lányok akik cigiznek,isznak(14-17év körül gondolkodom),kihivóan öltözködnek(magyarán úgy mint egy rib@nc), nem soványak hanem egyenesen csontkollekciók, szépek is, nem tanulnak, nem lehet velük normálisan elbeszélni valamiről is, csak a ruhák,pasik,smink és a barátnői érdeklik. Na ezeket a lányokat szeretik a fiúk,ja és mindent megkapnak a szüleiktől, és még az életben is szerencséjük van. És azok a lányok akik egy kicsit teltebbek(de nem kövérek),szépek,ápoltak,nem cigiznek,isznak(csak max kipróbálták),nagyából jó tanulók,értenek valamihez(ergo már van egy téma amiben jól el lehet velük dumálni),nem öltözködnek kihivóan de mégis jól néznek ki, nekik nincs nagy szerencséjük az életben sőt a pasik terén sem. Ezt nagyon nem értem. Nektek mi a véleményetek?
2010. ápr. 10. 00:39
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
ezcsak fiatal korban van így. betöltöd 18-at, kiszabadulsz a gimiből, sokmindent megváltozik, meglátod.
2010. ápr. 10. 10:29
 22/35 anonim ***** válasza:

Hát figy, azok a lányok, akiket a kérdésben leírtál, koppanni fognak egyszer, és nagyot. Én spec nem tartozom egyik "kaszthoz" sem, se nem az eminens angyalka, se nem a plázacica ribanc. Viszonylag vékony vagyok, és magas (180/55 kg) de nem diétával, egyszerűen ilyen a testalkatom, kész. Nem tanulok túl jól, viszont értelmes vagyok (jegyeim vagy 5, vagy 1. Amihez nincs kedvem, azt nem csinálom, amihez van, abban majdnem 100% vagyok). Hogy értek-e valamihez, azt nem tudom, talán pár dologhoz, de ezt már nem részletezem, kutyát nem érdekli :) De csak azt tudom mondani, hogy anélkül, hogy valaha is felvettem volna szűk pi.csanadrágot egy miniatűr felsővel, van egy párom lassan három éve, nem úgy néz ki, mint aki csak kihasználna, és nyugodt szívvel sz@rom le a plázap.icsák beugatását nap mint nap, csak mert nem oda tartozom, és a másik oldalét is, hogy nem vagyok egy kis eminenske.

Arany középút, szerintem. Egyébként meg ha egy pasi csak a kinézet alapján választ ki csajt, az tuti nem hosszútávú szerintem. Úgy értem: a szép mellek és formás fenekek mind átváltoznak egyszer... ki tudja, mivé.

Persze a mai fiúk nagy többsége csak jó meleg helyen akarja tudni a farkát. Ez van.

20/L

2010. ápr. 10. 10:43
 23/35 anonim ***** válasza:

Off: "Persze a mai fiúk nagy többsége csak jó meleg helyen akarja tudni a farkát. Ez van."

öhömöhöm.. már aki, ugye?!

F/18

2010. ápr. 10. 11:58
 24/35 anonim ***** válasza:
bocsi nem olvastam el a többi kommentet, de ez egyáltalán nem igaz, amiket írtál... az olyan lányok, akik jól tanulnak, nem kövérek és ápoltak, ízlésesen öltöznek, rohadt sok esélyük van a pasiknál... jó mondjuk, én nem tudom, a 14 éveseknél mi megy, én 20 vagyok, de itt "fentebb" az a menő, hogy "ápolt-okos-igényes-adjonmagára" meg azért lehetőleg legyen az öbizalomhiányos meg a határozott közt félúton, én ilyennek látom a mai nőideált. csak olvasgatni kell ezen az oldalon is, az emberek 70%-a az ilyen "rendes" lányokat szereti. a discosokkal meg nem kell foglalkozni, ha az ember amúgyse az a típus.
2010. ápr. 10. 12:06
 25/35 anonim ***** válasza:
Biztos te vagy a teltebb lány. Én vékony vagyok és mégsem vagyok pláza cica. Nálunk vidéken meg pont a teltebb lányok váltogatják a pasijukat és a vékony, szép csajoknak van állandó, helyes barátja. De igaz az is, hogy nem mondanám igazi plázacicák. De miért nem foglalod le magad, törödsz magaddal mint másokkal, nem értem, hogy van időd keseregni ilyen hülyeségeken. Nekem állandóan jár az agyam valamin és pörgök, független vagyok. engem meg pont az idegesít, hogy a rokonoktól mindig megkapom, hogy nincs még vőlegény. Mintha egy nő értékét az határozná meg. Gondolom nem értik hogy a babarcom ellenére miért nincs pasim. Mindennek eljön az ideje. Inkább érezd jól magad és olyan pasit keress, akinek te tetszel és nem ezek a plázacicák.
2010. ápr. 10. 12:06
 26/35 anonim ***** válasza:

Van benne valami, nekem is a nagyon vékony lányok jönnek be.

Az nem érdekel hogy cigizik vagy nem, ő dolga.

Nekem most egy olyan lány tetszik aki nem egy modell alkat, nem is kövér, de állítólag hajlamos a hízásra és oda is figyel rá hogy ne hízzon.

Nem cigizik , jó tanuló, nem volt még sok pasija de sztem azért mert válogatós, nem tudom hogy én bejövök e neki, remélem igen:)

2010. ápr. 10. 12:56
 27/35 anonim ***** válasza:

Hát én pont az olyanokat erülöm amiket te ide leírtál.DE! A normálisabb , visszahúzódóbb lányokat pedig hol tudnánk megtaláni ?? társkereső oldalakon nemhinném , nemjárnak el bulizni (énsemjárok el sokat , de néha-néha azért igen ja és persze nem discoba) így hol tudnánk velük kapcsolatba lépni ? buszon sztem meg utcán nemigazán jó ismerkedni. Az olyan lányok akiket leírtál "lazábbak" nem olyan visszahúzódók és ezért látod őket több fiúval , mert őket meglehet közelíteni valahogyan (főleg discoban).

De mintmár mondam ezeket a típusú lányokat énsem kedvelem.Ha esetleg tudsz valami tanácsot adni , hogy hol találhatók az értelmes lányok akkor azt szivesen fogadnám :)

2010. ápr. 10. 13:07
 28/35 anonim ***** válasza:

én a második fajtába tarztozom és lehet h nincs túl nagy szerencsém az életben, de az h nincs minden héten új pasim sztem nem jelenti azt h ott sincs szerencsém. Ugyanis jelentkező akadna, csakhogy nem vok aza a fajta aki bárkivel belemegy egy kapcsolatba, viszont aki megismer és megkap az meg is becsül(kivéve amikor a végén a bulizást választja helyettem, de akkor is én voltam hülye, mert tudtam előre h milyen srác és mégis belementem)

16/L

2010. ápr. 10. 18:01
 29/35 anonim ***** válasza:

18.01-es vok

bocs azt elfelejtettem hozzátenni h egyáltalán nem mondható h teltebb vok(50kg), de a többi alapján mégis a második csoportba vok sorolható

2010. ápr. 10. 18:03
 30/35 anonim ***** válasza:

"most akkor szépek vagy teltebbek. a kettő a normál értékrendben kizárja egymást."

Ez így egy helytelen mondat.

Így helyes: "a kettő a MAI értékrendben kizárja egymást"

Mert ez így egyáltalán nem normális.

Ha így lenne normális, az emberiség qrva hamar kihalna, mivel a vékony gyönyörűségek "nem akarják elrontani az alakjukat szüléssel" az ember meg nem a fán terem.

(miért van az, hogy az emberek manapság abszolút mellőzik a logikus gondolkodást?)

2010. ápr. 10. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!