Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ezek a lányok jók?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ezek a lányok jók?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy azok a lányok akik cigiznek,isznak(14-17év körül gondolkodom),kihivóan öltözködnek(magyarán úgy mint egy rib@nc), nem soványak hanem egyenesen csontkollekciók, szépek is, nem tanulnak, nem lehet velük normálisan elbeszélni valamiről is, csak a ruhák,pasik,smink és a barátnői érdeklik. Na ezeket a lányokat szeretik a fiúk,ja és mindent megkapnak a szüleiktől, és még az életben is szerencséjük van. És azok a lányok akik egy kicsit teltebbek(de nem kövérek),szépek,ápoltak,nem cigiznek,isznak(csak max kipróbálták),nagyából jó tanulók,értenek valamihez(ergo már van egy téma amiben jól el lehet velük dumálni),nem öltözködnek kihivóan de mégis jól néznek ki, nekik nincs nagy szerencséjük az életben sőt a pasik terén sem. Ezt nagyon nem értem. Nektek mi a véleményetek?
2010. ápr. 10. 00:39
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
valakinek csak viszket... mint ennek a 0:55-ösnek:D De amúgy lehet normálisat is találni és a normális lányokra is bukhatnak a fiúk, sőt...tapasztalatból mondom ezt. Én is kb így vagyok, mint te, nem iszok, nem cigizek, nem bulizok, jó tanuló vagyok, nem dobom ki magam mégis akad jó pár udvarló:D és nekik pont ez tetszik, hogy nem viselkedek úgy..., hiszen azokat a csajokat csak meghúzni akarjak, ők az ilyen egy éjszakás lányok:D Hosszú távon, később hidd el, hogy ők szívják meg!
2010. ápr. 10. 01:20
 12/35 anonim ***** válasza:

"Na ezeket a lányokat szeretik a fiúk"

Rendszerint ezek a legkönnyebben megszerezhetők, ami kívülről úgy tűnik, mintha "őket szeretnék a fiúk".

"még az életben is szerencséjük van."

Mi az, ha valakinek "szerencséje van az életben", és ebben a kontextusban mi az az élet? A kérdés nem szőrszálhasogatás, hanem komoly.

"És azok a lányok akik egy kicsit teltebbek(de nem kövérek)"

Egyrészt, az egyszerű emberek szépségideálja a csontsovány. Ez a divat. Másrészt: a "kicsit telt, de nem kövér" a kövér lányok önmentegető szövege szokott lenni.

Pontosan értem, miről beszélsz, és egyet is értek vele, sőt, viszont azt is meg kell értened, hogy egyrészt divat gebének lenni, másrészt a plázacica sovány, és a plázacica a népszerű, mert könnyen megszerezhető.

"szépek,ápoltak"

A plázacicák naponta több órán át dolgoznak a kinézetükön. Igazi mestermunkák, legfeljebb neked nem tetszenek. Nekem sem, de el kell fogadni, hogy sokaknak a barbie-baba a szépség csúcsa.

"nagyából jó tanulók,értenek valamihez(ergo már van egy téma amiben jól el lehet velük dumálni)"

Ez így nincs elég jól megfogalmazva. Minden értelmes férfi tudja, hogy óvakodni kell az értelmiségi nőktől. Egyáltalán nem feltétlenül jó pont, ha egy nő "ért valamihez", sőt, valószínűleg több hátránya van, mint előnye. Az, ha a nő általában véve okos és értelmes, az jó pont, de az is csak akkor, ha ez nem párosul ezzel összefüggő gyakori női komplexusok valamelyikével. A buta nőkkel sok baj van, de az okos nőkkel is.

"nem öltözködnek kihivóan de mégis jól néznek ki"

Ez megint szubjektív, ld. fent, amit a teltségről írtam.

"nekik nincs nagy szerencséjük az életben sőt a pasik terén sem"

1. Mi az az életben szerencse?

2. Mi az a pasik terén szerencse?

2010. ápr. 10. 01:21
 13/35 anonim ***** válasza:

van interneten egy nagyon jó lányismerősöm... nem iszik nem cigizik, jól tanul, el lehet vele beszélgetni, és szerintem egyszerűen gyönyörű...

és nemrég mondta hogy dobta a pasija... szóval nekem eddig úgy fest, nagyjából igaz, hogy nincs nagy szerencséjük az ilyen lányoknak a pasik terén :S

annyira sajnálom szegényt :S

mondjuk én neki csak barát vagyok, na azért magamat sajnálom : :S

2010. ápr. 10. 01:25
 14/35 anonim ***** válasza:

Nagyon sok fiú van, aki emezt az oldalát szereti :)

Én csak azért tudom, mert én is emitt vagyok. Bár jókislány nem annyira, de pl smink semmi (mert nem praktikus, a szemembe dörzsölöm) Én tényleg nem öltözök jól, és a "teltség" is megvan, némi önbizalom hiánnyal megspékelve, de akadt már jó néhány udvarlóm.

Csak én jelenleg meg úgy ált, nem tartok igényt semmiféle párkapcsolatra.

Igen. Ilyen is van.

(16/L)

Off topic:

Az 55esnek meg. Ez az irigykedés dolog. Ez akkora hülyeség. Az ember tudja, hogy mire irigykedik! PL, irigylem az öcsémet, egyszer elolvas valamit már meg is tanulja. A spenótot meg nem szeretem, nem kérek belőle. A pasizásból se.

2010. ápr. 10. 01:26
 15/35 anonim ***** válasza:
32%

Itt 00:55.

Jó sex nélkül nincs jó kapcsolat, bár önmagában ez kevés, ahogy az ember öregszik egyre több szempont jön be. Eddig egy nőnek sikerült megcsípni, ő alapvetően Évakosztümben teljesen átlagos volt, de egy jó sminkkel, frizurával, és ÍZLÉSESEN kihívó ruhákkal elérte, hogy megszólítsam. Mielőtt besorolnátok a 4.5 éves kapcsolatomat az első kalapba, jelzem hogy a hölgy kitűnő volt egy patináns egyetem egyik legnehezebb szakán, köztársasági ösztöndíjjal, ráadásul nem pics@san viselkedett, hanem teljesen aranyos kedves nő, szarkasztikus finom humorral.

Ha alapvetően nem vagy született tökéletes szépség muszály felhívnod magadra a figyelmet, mert sokkal kevesebb pasi fog feléd közelíteni. Láttam én már reggel elég sok dekoratív hölgyet smink nélkül úgy kinézni mint egy ázott kutya. A férfiak lényegében a szebbik nem, nekünk nem kell fél órát a tükör előtt bohóckodnunk, hogy felhívjuk a figyelmet magunkra a másik nemnél.

2010. ápr. 10. 01:27
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
"A férfiak lényegében a szebbik nem, nekünk nem kell fél órát a tükör előtt bohóckodnunk, hogy felhívjuk a figyelmet magunkra a másik nemnél."- ez írtó nagy hülyeség, és általánosítás! A lányok többsége is scak azért tölt annyi időt a tükör előtt, hogy elsősorban maguknak megfeleljenek, ami azért baj, mert magas mércét állítanak maguk elé, de ha ezt nem tennék, észrevennék, hogy smink nélkül is lehetnek gyönyörűek. Én sem szoktam bohóckodnia tükör előtt, sminkelni sem sminkelem magam, mert úgy vélem, a természetes vonalaim sokkal szebbek, mintsem hogy elkencézem őket. Csak ritka alkalmakkor bohóckodok a tükör előtt, és hidd el, eddig senkinek sem volt panasza rám, hogy nem bohóckodok ilyenekkel.
2010. ápr. 10. 01:34
 17/35 anonim ***** válasza:
nem értem a kérdést. most akkor szépek vagy teltebbek. a kettő a normál értékrendben kizárja egymást. egyébként biztos azért van mert randa vagy, és ők sem olyan hülyék, sőt, valószínűleg okosabbak nálad, csak így adják el magukat. a dohányzással nincs semmi baj, nekem bejön, szal inkább a ribancot választom.
2010. ápr. 10. 02:51
 18/35 anonim ***** válasza:

Hmmm.. Ez érdekes. Nem hiszem hogy a férfiak volnának a szebbik nem, mert ha belegondolsz, szinte egész életedben dolgozol azért ahogy kinézel (tisztelet a kivételnek, de ugyanez meg van a férfiaknál is.) Most tegyük fel, hogy mi lett volna, ha kiskorodban nincs tesióra, vagy pl soha nem borotválkoztál volna. A nők ha nem sminkelik magukat, is tudnak gyönyörűek lenni. De megnéznélek 1 hónap múlva, milyen borostád lenne :). Mellesleg én szeretem a reggel felkelő nőket nézni, mert akkor a legtermészetesebbek, és nincs is annál szebb, amit a természet alkotott.

20/F

2010. ápr. 10. 02:54
 19/35 anonim ***** válasza:

"Nem hiszem, hogy a fiúk jobban becsülnék őket. Egyszerűen csak használják, aki könnyen kapható."

Ott a pont!

Ez az "életstílus" (hmm?) nem csak a nőkre jellemző, hanem a pasikra is. Én kifejezetten utálom az ilyen nőket, szépen hozzászólsz és úgy válaszol, mintha a kutyája lennél. Igaz én a vékony csajokat szeretem (mivel én magam is vékony vagyok), de nem vetem meg a "teltebb" lányokat sem. (még véletlenül sem!) Utálom az olyan nőket, akik hülyék (magyarul megmondva). Na meg a nyafogósakat.. (aki megijed mondjuk már egy légytől is, hogy "úristen miez?!" hmm. Mert azt hiszik, hogy szépek és akkor nekik már nem is kell tanulni.. "pff minek majd a modellkedésből megélünk". Én kifejezetten nem szeretem, ha egy lány iszik meg cigizik. És akkor beszélek egy "ilyen" csajjal mondjuk, hétfőn.. és első téma (de csak akkor szólnak hozzám az "ilyen" csajok, ha nincs ott senki más barátja.. jobb is!) "képzeld el, hogy mennyire bebaszatam tegnap, azt se tom, hogy-hogy kerültem haza" meg stb.

Szóval én undorodom az ilyen emberektől. Nőktől és férfiaktól is egyaránt. És akkor megszólnak, mert nem cigizek, nem iszok, nem ku*ok le minden jött ment csajt, leszólnak, mert, hogy milyen a hajad, meg, hogy hogy öltözködsz.. és ha visszaszólsz neki, hogy... akkor egyből neki áll feljebb. Ahhhh epic fail az egész..-.-'

Szóval jah... Bocsi az értelmetlen fogalmazásomért (de soha nem tudtam értelmesen fogalmazni)

"szépek,ápoltak,nem cigiznek,isznak(csak max kipróbálták),nagyából jó tanulók,értenek valamihez(ergo már van egy téma amiben jól el lehet velük dumálni),nem öltözködnek kihivóan de mégis jól néznek ki, nekik nincs nagy szerencséjük az életben sőt a pasik terén sem." Az ilyen lányok a jók!:) Csak ritka... terjed gyors iramban a "plázap!cs@ kor...

Nyugodtan lehet lepontozni!;)

F/18

2010. ápr. 10. 07:52
 20/35 anonim ***** válasza:
Ez akkor is így volt, amikor én voltam 14-17 éves, sőt, sokszor még most is ez van (most 21 vagyok, bár ilyenkor már kezd változni a pasiknál az értékrend. Az általad leírt csajok csak arra jók, hogy van rajtuk lyuk. Na jó, azért én eljárok bulizni. Régebben volt olyan, hogy mikor odajött véletlenül hozzám egy pasi (sose öltözködtem kihívóan, ezért már alapból "hátránnyal indultam") és elkezdünk beszélgetni, rájön, hogy nem vagyok egy 5 perc alatt megkapható csaj, és van, hogy inkább távozik, majd 5 perc múlva azt látom, hogy egy másik csajjal nyalják-falják egymást. Az ilyen pasikat nem is bánom. Inkább vártam egy normálisra. Majd te is találsz olyat, aki az eszedet is nézi, nem csak azt, hogy milyen hamar d.ugaht meg.
2010. ápr. 10. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!