Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ezek a lányok jók?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ezek a lányok jók?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy azok a lányok akik cigiznek,isznak(14-17év körül gondolkodom),kihivóan öltözködnek(magyarán úgy mint egy rib@nc), nem soványak hanem egyenesen csontkollekciók, szépek is, nem tanulnak, nem lehet velük normálisan elbeszélni valamiről is, csak a ruhák,pasik,smink és a barátnői érdeklik. Na ezeket a lányokat szeretik a fiúk,ja és mindent megkapnak a szüleiktől, és még az életben is szerencséjük van. És azok a lányok akik egy kicsit teltebbek(de nem kövérek),szépek,ápoltak,nem cigiznek,isznak(csak max kipróbálták),nagyából jó tanulók,értenek valamihez(ergo már van egy téma amiben jól el lehet velük dumálni),nem öltözködnek kihivóan de mégis jól néznek ki, nekik nincs nagy szerencséjük az életben sőt a pasik terén sem. Ezt nagyon nem értem. Nektek mi a véleményetek?
2010. ápr. 10. 00:39
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
46%
ez nem csak a lányokkal van így, de teljesen igazad van 21/f
2010. ápr. 10. 00:41
 2/35 anonim ***** válasza:
46%

ense birom, de ez van

18 f

2010. ápr. 10. 00:48
 3/35 anonim ***** válasza:
46%
sajnos ez így van :( én is a ló ezen oldalán vagyok ("jókislány") és rossz érzés néha hogy a kis senkik akik semmit se csinálnak csak buliznak az idálok :/
2010. ápr. 10. 00:49
 4/35 anonim ***** válasza:
*ideál, bocsi
2010. ápr. 10. 00:49
 5/35 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a fiúk jobban becsülnék őket. Egyszerűen csak használják, aki könnyen kapható.
2010. ápr. 10. 00:54
 6/35 anonim ***** válasza:
7%

Kislány val'szeg az a baj hogy nem tudsz öltözködni. Igen is tanuld meg kihangsúlyozni a szépségedet. Ha szép kerek a feneked akkor szűk nadrág, ha hosszú combjaid vannak, akkor miniszoknya, ha szépek a cicijeid akkor mély dekoltázs, és még van kismillió női praktika, hogyan legyenek szexibbek, és fiatal fiúknál ez az egyik legfontosabb kritérium. Igen a többi nő azt fogja gondolni, hogy úgy öltözködsz mint egy ribanc, de ez csak az irigység, ahogy te is irigykedsz.

Később más igények is bejönnek, amikor ezekből a fiúkból férfiak lesznek.

Nálam például ezek a fő szempontok:

-legyen jó az ágyban

-szeressen szopni

-legyen humorérzéke

-legyen karakán és temperamentumos

-legyen önálló

25/F

2010. ápr. 10. 00:55
 7/35 anonim ***** válasza:

14-17 év között? Azzal nem kell foglalkozni.

A tinikorosztály egyfajta felfedező, lázadó időszak, nem számít túl sokat.

Azok a fiúk szeretnék egyszerűen megkapni a csajokat, nem pedálozni értük - arról is nem is beszélve, hogy nem is tudnak (tisztelet a kivételnek)... meg hát ők is hajlanak az ilyenre, később nem fognak.

A normálisabb lányok meg általában nem is tanúsítanak sok érdeklődést az idióta pasik iránt, ezt érzed szerencsétlenségnek náluk a pasik terén.

Mire elhagyják a 20-at, az egész meg fog fordulni.

2010. ápr. 10. 00:56
 8/35 anonim ***** válasza:
75%

00:54-nél a pont!

Könnyen felszedhetőek, kihasználhatóak, és az új csőnadrágos vasalthajú légió nem éppen a küzdenivágyásáról híres!

Ez a divat!

Mellesleg nekem már a gyomrom forog mindkét féltől, a "b*zi" fiúktól, és a "plázap*csa" lányoktól! Mikor lesz már ennek vége..?

Addig is én ilyen barátnőt keresek magamnak-, sikertelenül.

A másik amit én kérdeznék, h ugyanez a korosztály csajok miért nem a ffiakat, miért a divatmajmokat szereti? Akik midnen hétvégén beb#sznak, és ezért menőek..?

Na én nem ilyen vok, és ezért már kaptam a nyakamba a strébertől az ódivatún át a lúzerig mindent.. :S

És több ismerősöm is hasonló gondolkodású, és mind így szenved, egyikünk sem talál magunknak korunkbeli lányt... :S

Köszönjük meg a médiának...

15/F

2010. ápr. 10. 01:01
 9/35 anonim ***** válasza:

00:55-ös te nem vagy normális!(remélem kérdező nem hallgatsz rá)

Lehet mindenki szexi, vonzó, szép anélkül, hogy kidobná mindenét!

2010. ápr. 10. 01:03
 10/35 A kérdező kommentje:

0:55-nek:

Képzeld el tudok öltözködni. Lehet nem épp a melleimet hansúlyozom, de akkor is jól öltözködöm. Amúgy látszik hogy te is az első tipust szereted és a legfontosabb nálad az hogy jó legyen az ágyban... -.-" szánalmas

2010. ápr. 10. 01:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!