Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főzésnél a nők miért csinálnak nagyobb kuplerájt mint a férfiak?
miért, baj ha lusta valaki vagy nem akar konyhásnéni kezet, már a 19században feltalálták a mosogatógépet, nekünk, nőknek, egy nő.
te sem lábhajtányos áramszedőt használsz, próbálj beletörődni hogy lehet kényelmesen is élni :)
jézusom :D
mi ez a vegyél egy nőnek mosogatógépet, és boldog lesz duma? :D meg hogy az a nő lusta, aki nem kézzel mosogat... :D uhhh
először is, a mosogatás nem női privilégium. normálisabb helyeken el van osztva a házimunka (nem, nem centire, de a férfi is nyugodtan mosogathat)
másrészt a mosogatógép nagyon hasznos kis dolog, víztakarékosabb, és több ideje marad az embernek másra.. aki lustát kiált ennek hallatára, azt sajnálom :D
na de hogy a kérdésre is válaszoljak: én nem tapasztaltam, hogy nemtől függő lenne a főzés közbeni kupisság :D jó nagy baromság igazából ez az egész kérdés.
Nálunk a legszűkebb családban apám a legrendszeretőbb, öcsém a legkupisabb, anyám és én meg valahol kettőjük között felváltva.
Apám már túlzásba is esik, hogy amikor más főz, ő közben elmosogatja azt, amit mi még használni szeretnénk, már volt ebből vitánk, én csak egyszer szeretem összekoszolni, amit használok, nem akarok kétszer mosogatni egy főzés-sütés során. De volt, hogy elővettem egy tiszta bögrét, hogy inni akarok teát, csak akkor jött rám az inger és rohanni kellett WC-re, mire visszaértem, apám már elmosogatta a TISZTA bögrét, csak mert az kint volt az asztalon. Öcsém meg nagyon kupis, ő sok mocskot hagy maga után. Mellesleg apám és öcsém is mérnöki szakmában vannak, mégsem egyformán állnak hozzá a rendhez.
Bárcsak olyan békés és eseménytelen lenne az életem, hogy ilyen idióta általánosítgatásoknak is tudjak jelentőséget tulajdonítani... :(
Amúgy fsza megoldás erre a problémára, ha ezentúl csak a pasik főznek, nem? Úgy is sokan szeretik hangoztatni, hogy ha egy férfi kaját csinálnak, az nem is főzés, hanem alkotás. Na, szabad a pálya...
Remélem kérdező, hogy a férfiakkal kapcsolatos negatív általánosításokra nem az az első reakciód, hogy "nem minden férfi ilyen áám".
Ezt benézted, nem minden a nemek harcáról szól lol.
Én történetesen tényleg elég rumlis vagyok főzés közben, de anyukám meg pont nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!