Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már így? :D

Figyelt kérdés

14L vagyok. Van egy fiú az osztályba. Pár órán mellette ülök. Nem tetszik kimondottan, de van benne valami, ami megfog. Olyan mintha lenne köztünk valami. Mármint nem szerelem, vagy hasonló, csak vmilyen vonzalom. Egyszerűen megölelném, hozzábújnék, vagy megcsókolnám.

Olyan furcsa. :) Voltatok már így?

Biztos rengetegen éreztek már így, nem azt hiszem, hogy ez most hű de különleges.

2010. ápr. 9. 22:00
 1/7 anonim ***** válasza:
lehet hogy én vagyok az a fiú?
2010. ápr. 9. 22:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Pontosan ugyan ez van most velem..szóról szóra minden :DD
2010. ápr. 9. 22:08
 3/7 anonim ***** válasza:
tedd meg!!
2010. ápr. 9. 22:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Dolgozik a kémia csajszikám! :D
2010. ápr. 9. 22:15
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
14 évesen ez nagyon nincs rendjén...
2010. ápr. 10. 02:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez sokmindenkivel előfordult már, és elő is fog. :) Én mikor így éreztem, egy buliban megcsókoltam. (alkhol hatássa alatt álltam mondjuk) A lényeg, hogy kiderült ugyanígy érzett és örült h megtettem. 1,5 évig együtt voltunk. Éljenek a gimnazista évek. :)
2010. máj. 2. 11:09
 7/7 anonim ***** válasza:

02:20

Te nagyon beszíta'!xD

Na menj aludni!

2010. máj. 3. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!