Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy tapad mint egy píóca....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy tapad mint egy píóca. Mitcsináljak?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy sráccal aki nagyon nyomul. Mikor randizni megyünk állandóan elhívja egy haverját. Ma ráadásul 60000X felhívott és azt mondta, hogy hajnali 2-kor fog hívni. Csak azt nemtom, hogy minek?! 1mamár sokX hívott, 2 ha annyira akar vmit miért nem kérdezi meg nappal. Nem vagyok én bagoly?! De a legjobban az ídegesít, hogy bárhova jön velem, vagy én vele akkor mindig ott kell lennie egy haverjának! Még nem volt alkalmam vele megbeszélni mert 2-esbe sose vagyunk szinte, és a haverja előtt aki még régen fel akart szedni nem fogom előtte megbeszélni ezt. Mi tévő legyek?
2010. ápr. 9. 21:42
 1/10 anonim ***** válasza:
dobd ki mint macskát sz@rni. ...egy lány...
2010. ápr. 9. 21:47
 2/10 anonim ***** válasza:

mond meg neki telefonon,hogy ha meg egyszer a haverjaval jon akkor nem fogsz tobbet vele soha talalkozni,nincsen onbizalma,felenk,es ilyesmiket ki muvelne?hany eves?15=16?

egy heten max 2 szer hivom fel a baratnomet az is csak 5-7perc,es 4-5 sms hetenkent,szoval ez egy ora alatt annyiszor hiv mind en a baratnomet egy het alatt,nem is kell neki telefon.

2010. ápr. 9. 21:47
 3/10 anonim ***** válasza:

háát mindenképp azt tudod csinálni h megbeszélsz vele egy személyes talit, de még előtte közlöd vele h kettesben szeretnél vele lenni és h ne jöjjön most semmilyen haverja,és leültök és megbeszéled vele ezt a dolgot ami zavar és ez teljesen jogos!jah és mindenképp személyesen beszélj vele,ne telefonon, msnen, stb...

én ezt tenném a helyedba ! :)

2010. ápr. 9. 21:50
 4/10 A kérdező kommentje:
2. válaszolónak: köszi, de ma felhívott és közli h vele van a haverja is és h nem beszélek-e vele. mondom nem mert nem vok jóba azal a sráccal. erre meg odaadta a gyereknek a telót, h beszéljek vele. és vasárnap azt mondta h jön át és én meg parázok, h na valyon kit fog áthozni?! persze már azon agyalok h nem leszek itthon, de mind1.
2010. ápr. 9. 22:00
 5/10 A kérdező kommentje:
3. válaszolónak: ezt is köszönöm, de mindennap találkozok vele de akkor suliba és az egész osztálya ott van akkor és ha elhívom az ádit, akkor jön vele az egész cső-cseléd. am köszi szépen!
2010. ápr. 9. 22:02
 6/10 A kérdező kommentje:
ja igen. 1válaszólónak: gondolkodtam már ralyta de úgy ribancnak fognak nézni mert sorba hajigálom a pasikat -e miatt. (de elég gáz, hogy nem rég jöttem össze vele és már gondjaim vannak:@) de am teljesen igazad van de amíg nem beszéltem vele adig nincs értelme
2010. ápr. 9. 22:05
 7/10 anonim ***** válasza:

21 47 es vagyok

tiszta a kep,a sracc ossze akar hozni a haverjaval,pff gyerekek eskuszom,szoval ha jot akarsz magadnak,felejsd el mind 2 ot,ne valaszojjal telefonra,semmire,mintha nem is leteznenek,ha peddig nem teszed meg,akkor rajtad fognak szorakozni es rohogni.

2010. ápr. 9. 22:05
 8/10 anonim ***** válasza:
sózd be utána leesik rólad
2010. ápr. 10. 00:35
 9/10 A kérdező kommentje:
ez az uccsó válaszóló elég hülye választ adott
2010. ápr. 10. 14:24
 10/10 anonim ***** válasza:
miért is? köztudott, hogy a pióca nem bírja a sót
2010. ápr. 22. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!