Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted ez aranyos?

Figyelt kérdés
Van egy évfolyam társam, Ádinak hívják és nagyon tetszik. Egyik nap elhatároztam, hogy elmondom neki mit érzek. Suli után ez meg is történt. Csak annyit mondott, hogy úristen. Ez rosszul essett, de este írt myvipen két levelet ahol az egyikbe ez állt: én is nagyon szeretlek. Ez nagyon tetszett és alig vártam, hogy megnézzem a másikat. Abba az volt h nem akarok-e vele járni, és a végére ezt irta: millió puszi! Másnap az iskolában csokit meg leveleket küldözgetett a haverjaival. És ma már járunk! Szerintettek ez nem cuki?? (nem vagyunk vmi idősek)
2010. ápr. 9. 20:36
 1/10 anonim ***** válasza:

Jaj de cukiiiiii ( -.- )

Nem, tényleg nem lehettek valami idősek.

Meg eléggé értelmetlen a "kérdésed", de ez van.

2010. ápr. 9. 20:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen! Aranyos! :)
2010. ápr. 9. 20:41
 3/10 Beviz Elek ***** válasza:
Én viccesnek mondanám inkább. Látszik, hogy nem vagytok valami idősek. De ezzel mi a baj? Én is voltam akkora mint ti, én is hasonlóképpen csináltam.
2010. ápr. 9. 20:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Kit érdekel?
2010. ápr. 9. 20:51
 5/10 anonim ***** válasza:

ISTENEM!

örülsz a fejednek h megkaptad a tagot akko MIÉRT KELL EZZEL HÜLYÍTENI ITT A JÓNÉPET?????

2010. ápr. 9. 20:58
 6/10 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon aranyos. Én is örülök neki:))
2010. ápr. 9. 21:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti látom nem volt gyerek szobád pulyakorodban.

Cuki amúgy,én nem vok ennyire romantikus alkat,inkább hogy is mondjam ilyen keményebb,nah félre ne értsd nem egy pszichopata vok :D:D,de ez sztem aranyos dolog.

22F

2010. ápr. 9. 21:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem kicsit.:D
2010. ápr. 9. 22:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez ilyen 11éves kisgyerekeknek a levelezései
2010. ápr. 9. 23:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Aranyos, igen, de szánalmas is olyan szempontból, hogy, hogy a neten keresztül, valamit a barátaival üzenget meg ajándékozgat neked, amikor pedig szerelmet vallottál neki, úristenezett... jó, meglepődött, de akkor meg ne így folytassa már, hanem legalább kérjen elnézést. Ez az én véleményem, de sosem volt (nem is lesz) pasim, nem tudhatom :)
2010. ápr. 10. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!