Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk nektek mennyire jönnnnn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek mennyire jönnnnn ez be?

Figyelt kérdés

Fiúk nektek ez mennyire jön be ha a csaj hardcore-t emocore-t vagy ilyesmiket hallgat

pl:

http://www.youtube.com/watch?v=nr1JfQyEIZs&feature=related

BvB.Bmth,Afc......? vagy nem számít?

2010. ápr. 9. 20:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
de számít. semennyire nem jön be.
2010. ápr. 9. 20:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Jah amúgy a csaj nyugodt,kedves,kicsit pimasz és flegma és partyface....Nem ilyen idegbeteg csak szereti az ilyen zenéket:D
2010. ápr. 9. 20:18
 3/12 anonim ***** válasza:
ne is haragudj, de ez borzalmas szar
2010. ápr. 9. 20:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Nm baj nekem tetszik:D
2010. ápr. 9. 20:33
 5/12 Beviz Elek ***** válasza:
Én tck-t, hardcore-t,undergrund rappet hallgatok. Ezt a számot pl. végig sem tudnám hallgatni. Ha a csaj jól néz ki és nem akkor hallgatja amikor mellette vagyok, akkor szerintem semmi akadálya. Legfőképpen nem a zenei stílusa számít, hanem a kinézet és az agyi kapacitása XD
2010. ápr. 9. 20:39
 6/12 anonim ***** válasza:
Életemben nem hallottam ilyen eszméletlenül, hihetetlenül gané zenét, és ezt most komolyan mondom.Szeretem az ordibálós zenét, de ez mindent alulmúl
2010. ápr. 9. 21:00
 7/12 anonim ***** válasza:
hardcore.. az még oké, de hardstyle 4ever!!!!!
2010. ápr. 9. 21:02
 8/12 anonim ***** válasza:

számít, nem nagyon jön be..:/

15/f

2010. ápr. 9. 21:07
 9/12 A kérdező kommentje:
Akkor nem jönn be...És ha nem melletettek hallgatja?
2010. ápr. 9. 21:56
 10/12 Beviz Elek ***** válasza:

20:39-es vagyok...

Akkor nyugodtan :D

2010. ápr. 9. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!