Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az itt nyafogó emberek mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itt nyafogó emberek mi célból teszik ezt?

Figyelt kérdés
2016. máj. 16. 18:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

nincs pénzük pszichológusra/pszichiáterre ahol alaposan kinyafoghatnák magukat.

minden kultúrában jelen van a nyafogásra alkalmas személy, hely, forma.

az usa filmekben nem véletlenül látni folyton a saját fizetett szakembert, aki tulajdonképpen nem tesz mást mint meghallgat borsos áron, ez magyarországon is létező és elfogadott megoldás, de mivel pénzigényes, itthon is csak bizonyos rétegek kiváltsága, helyette itt ez a kellemes felület (internet) ahová időről időre lepakolhatja az ember a terheit és még közönséget is talál magának.

2016. máj. 16. 19:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, kicsit engem is zavar, de leginkább az h szinte gyerekek írnak ebbe a katagoriába, pl elhagyott a pasim jaj öngyilkos legyek 17L. na az ilyen kiborító
2016. máj. 16. 23:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, aki már hónapok/évek óta itt van ezen az oldalon és szajkózza a bevett "minden nő szemét, csak izmos magas pénzes jóképű férfiakra néznek rá, a többieket minden nő csak megalázza, különben én egy aranyos kedves normális férfi vagyok, csak azért nincs nőm mert minden nő felszínes, nekem csak annyi az elvárásom hogy a nő legyen topmodell, de a nők elvárásainak nem lehet megfelelni, mi az hogy azt akarja hogy adjak magamra és dolgozzak???!!"

Aztán ezt nyomják csomó ideje, és még véletlenül se gondolnak arra, hogy velük lehet valami gubanc. Az egész női nem hibás az ő szerencsétlenségükért.

2016. máj. 17. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!