Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha én nem merek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha én nem merek lépni?

Figyelt kérdés

Tetszik egy srác a suliból,már október óta,de eddig csak egy párszor szemeztünk,nem volt semmi több.Én nagyon félénk vagyok,nem merek lépni semmit,de ő viszont nem fog,mert lehet hogy még nem jött rá,hogy tetszik nekem,vagy én nem tetszek neki,vagy csak szimplán észre se vett:S Ma is láttam,rám nézett,utána meg percekig remegett a lábam:DMost ne nézzetek hülyének,de tényleg:)Egyébként még nem volt barátom.Nem tudom mi lesz "velünk",ha ő már idén elballag:SAdnátok tanácsot?

16/L

2010. ápr. 9. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Szedd össze magad és írj neki SMS-t vagy használd az MSN-t... Egyfajta kzdésnek az is jó...
2010. ápr. 9. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem nézünk hülyének, ez egy teljesen normális reakció.

Én is azt javallanám, hogy írj neki.

2010. ápr. 9. 16:39
 3/5 anonim ***** válasza:
NE ÍRJ NEKI SEMMIKÉPP SEM! A férfiaknak nem jön be ez az írogatás, ezt csak a lányok szokták alkalmazni, de ha ezt teszed akkor le fog nézni... Élőben kell odamenni hozzá, ha már rádnézett az is simán jelentheti hogy tetszel neki ;) Szóval lépj oda hozzá!
2010. ápr. 9. 16:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát az utolsó válasz egy h.lyeség! Írj neki! Nehogy odamenj élőben, az kifejezetten taszító egy fiúnak! Nem azért mert nem tudná lereagálni, hanem azért, mert közönséges lány benyomását kelted vele! Írj neki, az a legjobb!
2010. ápr. 9. 17:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Figyelj. Én az idén ballagok és ma szemezett velem kb egy 16 éves csaj, utána pedig láttam rajta, hogy egy kicsit fura volt. Szóval én azt mondom neked, hogy nyugodtan szólítsd meg vagy bármi. Kérdezd meg, hogy hol van ez az x terem pl.
2010. ápr. 9. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!