Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Lányok. Ti mit értékeltek egy emberbe?
Meglátsz egy embert az utcán és rá nézel mit nézel elsőnek rajta?A kor nektek számít?Ha mondjuk 4 évvel fiatalabb a csaj akkor is megnézitek? vagy ha a pasi nálatok lányok?bár én lefele sose nézek csak felfele.: D
és 1-10skálán melyik mit jelent nálatok?
Előre is kössz.
Nekem a külső 30-40% ban számít
Mármint, nem csak a bombázó csajok érdekelnek - nekem pl kell hogy legyen okos, intelligens a csaj, és ne egy agyatlan pi *csa. Persze fontos a külső is, legyen benne több dolog ami megfog - a szeme, a szája, az arca, a teste - legyen igényes - ápolt - humoros, intelligens, művelt -
Mindenkinek más a 10- mindenki mást vár el egy kapcsolattól - szóval ez eléggé összetett dolog
22F
Emberbe nem szoktam értékelni semmit, emberbeN annál inkább.
A kérdések többsége egyébként értelmetlen: ha az utcán szembejön velem valaki, akkor arról jó eséllyel nem tudom megmondani, hogy hány évvel idősebb, vagy fiatalabb nálam. Innentől kezdve az is hülyeség, hogy nem nézel "lefelé", bármit is jelentsen ez. Logikai képtelenség az egész.
Első pillantásra az összhatás ami léyneges. Tehát ahogy megjelenik a látómezőmben legyen kisugárzása, nőies, szexi, vidám, mosolygós, természetes. Ezek után jöhetnek csak a részletek. Pl szemszín, körmök mérete, ápoltsága, cipő tisztasága, stb stb. Persze azt az első pillanatban el tudom dönteni h alakja jó-e stb. Pl mellméret fenék és hasonlók nem az elsődleges szempont. Inkább az egész testalkata legyen arányos. Pl 45 kg-os lánynak ne legyenek D mellei mert az aránytalan éppen ezért nem szép. De ha valaki vékony, de nem csontkollekció akkor oda már legyen cici meg fenék is h arányos legyen.
22/f
Ja és korban 18-23 korosztály. Bár mostmár ezt elég nehéz megállapítani.
22/f
hát azt én se szeretem ha egy pasi olyan.xD
am nem vagyok ilyen nyugi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!