Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Csak őszintén! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Csak őszintén! Mit felelnétek?

Figyelt kérdés

Mondjuk a buszmegállóba álltok. Odamegy hozzátok egy srác, és ezt mondja:

- Szia! Krisztián vagyok! Te nagyon tetszel nekem! Én tetszem neked?

Őszintén válaszolnátok?

miért igen/miért nem?

kort is kérlek!

függetlenül attól, hogy párkapcsolatban vagytok vagy sem!

2010. ápr. 9. 01:17
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

No,mivel a buszmegállóban vagyok ezért feltételezem,hogy megyek valahova,rossz esetben sietek mint állat(általában ez van).Szóval nem éppen megfelelő a hely,egy ismerkedésre.

Viszont presszóban,vagy egy szórakozó helyen,ahova kikapcsolódni járok,megtalálna egy férfi és kölcsönös a szimpátia,semmi akadálya a beszélgetésnek

2010. ápr. 9. 13:27
 22/30 anonim ***** válasza:

Attól hogy sietsz, még nem fog hamarabb jönni a busz...

És mivel egy buszmegállóban vártok, valószínű hogy egyirányba mentek...

2010. ápr. 9. 21:43
 23/30 anonim ***** válasza:

Most miért pontoztatok le???

Tényleg nem értelek titeket! Mindenki csak itt rinyál, hogy mennyire magányos, és mennyire nem tudja hol ismerkedjen, hogy mennyire rossz indulatúak az emberek egymással, s hogy milyen rossz országban élünk.

Erre én azt mondom, hogy talán szóba elegyednék vele (hiszen miért is ne), s lepontoztok.

HÁt ne is csodálkozzatok akkor hogy ilyen az ország, amilyen!

2010. ápr. 9. 21:46
 24/30 A kérdező kommentje:

namost...

direkt nem azt írtam, hogy valami flash szöveggel odamegy hozzátok!

hisz akkor sem az lett volna a válaszotok, hogy "elaléltok", hanem akkor is kifogásokat keresnétek, ahogy mindidáig tettétek... (offos a szövege, kicsi a lába, túl alacsony, és látatlanba is azt mondjátok, hogy sejpít :/ )

Nem írtam, hogy milyen kinézetű srác (haja,szeme,magassága) csak annyit, hogy odamegy, kérdez...és hogy Ti Hölgyeim felelnétek-e egy ilyen egyszerű, evidens, eldöntendő kérdésre?

oké meglepődtök, de az magával vonja a bukóságot,némaságot,arroganciát? miért?

a válaszok sokrétűek

mivel lényegében mind1, hogy a válasz Igen vagy Nem, a továbblépés (következő kérdés feltevése) a srácra vár!

köszönöm az eddigi válaszokat! (egytől-egyig) :)

2010. ápr. 9. 22:16
 25/30 A kérdező kommentje:
éééésssss nem pontozok le senkit, idáig sem tettem, mert szerintem értelmetlen!!!
2010. ápr. 9. 22:17
 26/30 anonim ***** válasza:

21:43

Amúgy attól mert egy buszmegállóban vagytok,tökre nem biztos hogy egy buszra vártok...

2010. ápr. 9. 22:24
 27/30 anonim ***** válasza:

Nálunk a buszmegállóban (városban, helyi járatok) legalább 16-24 féle busz jön. Mindegyik más irányba megy.

A másik b.megállóban ahol a távolságik vannak, ott is van vagy 40 féle (nem tudom, mert oda ritkán járok).

A legkisebb kis faluban, ahol kilométeres körzetben egy buszmegálló van ott sem biztos, hogy ugyanarra a buszra vártok, mert nálunk pl ott is többféle jön, ami mondjuk ha 1 megállót mész mindegy, de ha többet akkor már nem mert másfelé fordul le.

Szóval nem tudok elképzelni olyat a mai világban, hogy egy buszra várjanak az egy helyen várakozó emberek.

Elnézést az offért, de a kérdésre már válaszoltam amúgy. :D

2010. ápr. 10. 02:19
 28/30 anonim ***** válasza:
annyira passzívak vagytok,meg nem lehet egy norm kérdésre, normálisan válaszolni....
2010. ápr. 17. 20:49
 29/30 anonim ***** válasza:
bocsi,lemaradt..az aki az elsö lapnál is válaszolt L/17
2010. ápr. 17. 20:51
 30/30 anonim ***** válasza:
bocsi....2. :$
2010. ápr. 17. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!