Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Csak őszintén! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Csak őszintén! Mit felelnétek?

Figyelt kérdés

Mondjuk a buszmegállóba álltok. Odamegy hozzátok egy srác, és ezt mondja:

- Szia! Krisztián vagyok! Te nagyon tetszel nekem! Én tetszem neked?

Őszintén válaszolnátok?

miért igen/miért nem?

kort is kérlek!

függetlenül attól, hogy párkapcsolatban vagytok vagy sem!

2010. ápr. 9. 01:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
L/17 szia. Ha bejön akkor miért ne mondanám meg, ha nem tetszik, akkor azt is megmondom. Fő az őszinteség,legalább nem hülyítem be. De ha van pasim,akkor is megmondom hogy tetszik-e vagy sem, csak többre ne számítson.
2010. ápr. 9. 09:07
 12/30 anonim ***** válasza:
54%

Annyira negatívak vagytok!

Azt mondanám, talán. Így esetleg elindul egy beszélgetés(mondjuk amíg nem jön a busz), s kiderül a másikról hogy szimpatikus e vagy sem. Aztán meg bármi lehet.

2010. ápr. 9. 09:12
 13/30 anonim ***** válasza:

Először is ne azt mond h nagyon tetszel nekem hanem vmi kifogással menj ida hálózd be és később kérdezz rá amm googlen sok tanács van pl: mond h rég jártál itt vagy ahova mész és h te nem e arra mész hogy megmutasd ezt meg ezt meg minden ilyen google.hu

ám ha mi is nézünk titeket akkor jó h bejöttök velem is ez van bámuljuk egymást a sráccal de oda se eszi a jó fene :S

de majd én ;) csak nem szeretem ha nekem kell lépni és amm meg itt kiröhögnétek?! amikor meg nem megy oda a kérdések h "miért nem lép?!valyon miért?!" ezé b+ :D:D me a pofájába röhögnél amm ha igen megmondanám h ja tetszecsak meg kell h ismerjelek ha nem akk lehetünk barátok :D

2010. ápr. 9. 10:46
 14/30 anonim ***** válasza:

válaszom erre:

figyu,arrébb mennél?Nem látom tőled,hogy mikor jön a busz?!

2010. ápr. 9. 11:24
 15/30 anonim ***** válasza:

Miért vagytok ilyen Bunkók?

A kérdező rendesen kérdezett és rendes válaszokat is vár!

2010. ápr. 9. 11:37
 16/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem bunkóság,én nem vagyok híve az ilyen busz megállóban leszólításoknak.Szal, lekoptatnám még akkor is ha mondjuk tetszik.Amúgy meg amikor egy ilyen kérdést szegeznek hozzád,valszeg nem azt mondod,hogy:Jaj te is nekem!Hanem meglepődve és értetlenül nézel rá,hiszen nem valószínű hogy minden napos történés ez veled!én így gondolom..és amúgy egy olyan választ nem olvastam itt ami bunkó lett volna...
2010. ápr. 9. 11:42
 17/30 anonim ***** válasza:
Azt mondanám nem, mert van barátom, aztán felszállnék az első buszra
2010. ápr. 9. 12:25
 18/30 anonim ***** válasza:

Kérdezném az úri hölgyeket, hogy akkor ők milyen ismerkedést várnak el egy pasitól? Hol szólítsa meg őket?

És senki ne merje azt mondani, hogy bárhol amikor panaszkodtatok egy sort, hogy a buszmegállóban nem jó.

Őszintén érdekel.

20/N.

2010. ápr. 9. 13:22
 19/30 anonim ***** válasza:

" Azt mondanám nem, mert van barátom, aztán felszállnék az első buszra "

- Bármerre is visz. Max később hazamennék taxival!

Bocs, csak ez annyira vicces volt számomra :DDD

2010. ápr. 9. 13:24
 20/30 anonim válasza:

Válaszolnék. Én is ilyen vagyok, mindenféle körítés nélkül teszek fel komoly kérdéseket.

:D

2010. ápr. 9. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!